12/10/1403  
 
چهارشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۴:۴۷ ۱۵۷
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • اخبار کمیسیون ها
چچ
نشست نوروزی آنلاین صادرات کمیسیون صادرات نرم افزار و خدمات برگزار شد

نشست نوروزی آنلاین صادرات کمیسیون صادرات نرم افزار و خدمات برگزار شد

به پیشنهاد حسین زارعان، رئیس این کمیسیون، موضوع نشست تجارب صادراتی شرکت های نرم افزاری با کشورهای همسایه محور گفتگو قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، حسین زارعان می گوید با تنگ تر شدن عرصه بر شرکت ها، انگیزه های صادراتی افزایش پیدا کرده و بیان این تجارب کمک می کند که راه درست صادرات را بهتر تشخیص دهیم.
در این نشست درباره تجارب اعضا در تعامل با کشور عمان و ارمنستان صحبت می شود.
امیر مسعود اسکویی لر: «دولت عمان برای سال 2040 یک برنامه بلند مدت تحول دیجیتال دارد، که ما می توانیم با ارائه کیفیت بالای خدمات و محصولات، از این فرصت برای بستن قرارداد استفاده کنیم .
در مورد هاب یا شبه‌هاب که می توانند 10 الی 20 شرکت ایرانی به کشورهای خارجی ببرند و این شرکت ها وقت خود را صرف زیرساخت نکنند، اگر این کشور عمان باشد آنها می توانند ما را در مناقصه های داخلی نیز شرکت بدهند و حمایت کنند.».
فرزاد ابراهیمی درباره تجارب خود در تعامل با کشور عمان می گوید:
« افراد میانسال علاقه ای برای آنلاین ارتباط برقرار کردن ندارند. به دلیل اوج گرما و مسائل دیگر فقط 6 ماه در سال می شود با عمان کار کرد. کندی پاسخگویی در فرآیند دولتی و خصوصی در کشور عمان روند را با مشکل مواجه می کند. حمایت تکنولوژی در عمان در دست انگلیسی ها است، با توجه به تعامل کمتری که در شرایط امروزی انگلیسی ها دارند ما می توانیم خودمان را مطرح کنیم.تعرفه صادرات عمان به یک سری از کشورهای اروپایی صفر است. در عمان عموم مردم به زبان انگلیسی مسلط هستند و کار را برای ما راحت تر کرده اند. چالش اصلی شرکتهای ایرانی در عمان پشتیبانی است.»
امیر مسعود اسکویی لر نیز افزود: «ما نیز با مشکل کندی در پاسخگویی مواجه هستیم. البته چون دولت عمان بسیار محتاط است دیر تصمیم می گیرد. این بسیار خوب است چون با طرف مطمئن قرارداد می بندیم. بازار عمان برای نرم افزار نسبت به جاهای دیگر بزرگ نیست و با توجه به شرایط سخت امروزی در ایران مورد توجه قرار گرفته است. عمان تا زمانی که از لحاظ سیاسی محدود هستیم می تواند کمکمان کند. فقط با حضور می شود خود را در عمان مطرح کرد و این حضور باید مستمر باشد.»
سعید امامی معتقد است عمان و قطر کشورهایی هستند که با داشتن روابط خوب با ایران در این شرایط تحریم در مطرح شدن شرکت های ایرانی در سطح بازارهای جهانی کمک می کنند.
خیاطان تجربه کوچکی از ارمنستان دارد و در حال انجام پروژه‌ای با انگلستان است و می گوید: «در کشور ارمنستان دسترسی و حمایت های دولتی بسیار است و حتی برای شرکتهای استارتاپی معافیت مالیاتی هم در نظر می‌گیرند.»
مسعود حسنی می گوید «امضا کردن قراردادهای بزرگ به اسم ایران غیر ممکن است.»
با استقبال اعضا از موضوعات این نشست، حسین زارعان، رئیس کمیسیون، گفت: « برگزاری نشست های آتی را برای بررسی کشورهای مورد هدف، در دستور کار کمیسیون قرار می دهیم و اطلاع رسانی لازم انجام خواهد گرفت.»

منبع:
آدرس کوتاه شده: