25/08/1403  
 
چهارشنبه, ۲۸ دی ۱۴۰۱ ۱۱:۳۷ ۲۱۳
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • دوره ششم
چچ
مصوبات جلسات هیأت مدیره نصر تهران در پاییز ۱۴۰۱

مصوبات جلسات هیأت مدیره نصر تهران در پاییز ۱۴۰۱

هیأت مدیره دوره ششم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، مصوبات نشست‌های برگزار شده‌ی خود در پاییز ۱۴۰۱ را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، در چهل و نهمین جلسه هیأت مدیره این سازمان در مورد چگونگی حل مسائل و مشکلات کسب و کارها با توجه به محدویت‌های اینترنتی بحث و تبادل نظر شد. در این جلسه مقرر شد با وزیر ارتباطات مکاتبه‌ای انجام بگیرد و از او در این زمینه طرح پرسش شود. همچنین قرار شد گزارش آسیب‌های وارده به کسب و کارها تهیه و طی نامه‌ای به مقامات ارسال شود.

در جلسه پنجاهم هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، گزارشی از اقدامات انجام شده توسط کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز توسط مسعود شکرانی، رئیس کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوا ارائه شد. زمان برگزاری مجمع نوبت دوم سازمان نیز در این جلسه نهایی شد.

صادق فرامرزی، عضو هیأت رئیس سازمان در مورد روند پیگیری آزادی فعالان صنف و سایر اقدامات انجام گرفته توضیحاتی دادند. از جمله ارسال نامه به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارائه گزارش خسارت‌های کسب و کارهای فناوری اطلاعات، ارسال نامه به وزیر امور اقتصادی و دارایی، سازمان امور مالیاتی، روسای سه قوه از طرف سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و همچنین جلسات برگزار شده با نهادها و مسئولین مرتبط.

در این جلسه مقرر شد با سایر تشکل‌های همسو در مورد مشکلات موجود در زمینه اینترنت نامه‌ای به رئیس‌جمهور ارسال شود. سه رسته سازمان هم گزارش خسارات کسب و کارها را به صورت مرتب به روزرسانی کنند و نشستی با عنوان تریبون آزاد برای بیان مشکلات اعضای صنف برگزار شود.

در جلسه پنجاه و یکم هیأت مدیره نصر تهران، درباره ضرورت توسعه فعالیت‌های تجاری در حوزه بین‌الملل به ویژه حوزه صادرات، با مسئولیت کمیسیون صادرات و توسعه بازار بین‌الملل بحث و تبادل نظر شد. جعفر محمدی عضو هیأت رئیسه و رئیس مرکز داوری سازمان درباره فعالیت‌های مرکز داوری و نحوه جذب داوران از طریق فراخوان توضیحاتی داد و قرار شد داوران انتخاب شده از اعضای سازمان باشند.

در این نشست سجاد نعیم وفا نیز به عنوان رئیس کمیسیون حقوقی معرفی و با موافقت اکثریت آرا برای ریاست این کمیسیون انتخاب شد.

در جلسه پنجاه و دوم هیأت مدیره علی آذرکار، دبیر رسته توسعه نرم‌افزار گزارشی از اقدامات انجام شده در این رسته ارائه کرد و مقرر شد مشکلات شرکت‌ها در اخذ رتبه شورای عالی انفورماتیک پیگیری و با توجه به ابهامات اعضاء درباره جداول تعرفه، وبیناری در این زمینه برگزار شود.

سوی سیدمجید اورعی، عضو هیأت مدیره و رئیس رسته توسعه نرم‌افزار در مورد مشکلات شرکت‌ها در زمینه مجوزهای دریافتی به ویژه مجوزهای مرتبط با حوزه افتا و طرح تجمیع فرآیندهای مشترک مجوزهای نرم‌‌فزاری در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای شامل «شرح پروژه»، «اهداف پروژه»، «دستاوردهای پیش‌بینی شده پروژه»، «زمان‌بندی پروژه»، «مخاطرات پروژه» و «منابع مورد نیاز» گزارشی ارائه کرد. حاضران نیز در صورت تصویب این طرح در شورای مرکزی نصر کشور با اجرای آن موافقت کردند. اورعی گزارشی هم از سوابق و اقدامات انجام شده توسط کارگروه تعامل‌پذیری دولت ارائه کرد.

در این جلسه مقرر شد مکاتباتی با رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر امور اقتصادی و دارایی جهت برگزاری نشستی مشترک انجام شود و ضمن احصا و دسته بندی مشکلات اعضا به دلیل محدودیت‌های اینترنتی اخیر، از سازمان فناوری اطلاعات ایران، معاونت فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری‌هایی انجام شود.

در جلسه پنجاه و سوم هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، مسعود شکرانی، رئیس کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوا گزارشی از جلسات برگزار شده با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و صنعت، معدن و تجارت ارائه کرد.

در این جلسه که مدیران برخی کسب‌وکارهای صنفی از جمله سعید محمدی (دیجی کالا)، نیما قاضی (سفرهای علی‌بابا)، پویا پیرحسینلو (ابرآروان)، محمد خلج (اسنپ)، جسن اسدی (پرشیا سیستم) حضور داشتند، در مورد مشکلات موجود و کاهش فروش خود توضیحاتی دادند. همچنین آقایان نظری، حسینی تبار، حاجی زاده و جهاندار نظراتشان را در مورد مشکلات و محدودیت‌های اخیر بیان کردند.

در این جلسه قرار شد دبیرخانه مشترکی با سایر تشکل‌ها تشکیل شود و در آن برخی موضوعات پیگیری شود. از جمله تجمیع آمارهای مرتبط با کسب‌وکارهای اینستاگرامی و ارائه گزارش آماری واحد، مشخص کردن مهم‌ترین خواسته مشترک و متمرکز کردن سایر مطالبات صنفی حول آن به عنوان مثل «اینترنت فراگیر و آزاد» به عنوان مهمترین خواسته مشترک)، بهره‌مندی از ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اعضای تشکل‌ها برای اطلاع‌رسانی و پیگیری خواسته‌های مرتبط با این حوزه، بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای قانونی از جمله مجلس شورای اسلامی برای مقابله با راهکارهای غیرکارشناسانه محدودکننده اینترنت و اثرات مخرب آنها، روشن‌سازی اثرات فیلترینگ (و ...

در جلسه پنجاه و چهارم مازیار نوربخش، عضو هیأت مدیره گزارشی از جلسات برگزار شده در کمیسیون موضوعی بیمه ارائه کرد و با بیان توضیحاتی از سوی محمدرضا قلعه نوی، عضو هیأت مدیره و رئیس رسته خدمات فناوری اطلاعات، حاضران با ادغام کمیسیون‌های بانکداری دیجیتال و پرداخت یاری به عنوان کمیسیون صنعت پرداخت موافقت کردند.

همچنین صورت‌های مالی سال منتهی به 31 شهریورماه 1401 با اکثریت آراء به تصویب رسید و سعید امامی، رئیس کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته سازمانی طرح پیشنهادی خود در زمینه چگونگی محاسبه حق عضویت اعضای سازمان را تشریح کرد. در این نشست پیشنهاد راه‌اندازی مرکز پژوهش‌های سازمان نیز ارائه شد و با اجماع آرا به تصویب رسید و مقرر شد اساسنامه و شیوه‌نامه مالی این طرح تهیه و جهت تصویب، به هیات مدیره ارائه شود.

در جلسه پنجاه و پنجم هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، حسین اسلامی، رئیس هیأت مدیره گزارشی از جلسات برگزار شده با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز رئیس مجلس شورای اسلامی ارائه گفت و در این جلسات بر مطالبه حداکثری درخواست‌های اعضاء، موضوع خسارات کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات تاکید و درخواست دسترسی به اینترنت به سطح دسترسی قبل از شهریور ماه را مطرح کردیم.

فاطمه تیموریان، مدیر حقوقی سازمان نیز از اقدامات انجام شده در مورد حل مشکل پلمب گزارشی ارائه کرد. در این جلسه در مورد رای‌گیری انتخابات بازرس و سایر دستور جلسات مجمع عمومی عادی نوبت دوم سازمان هم توضیحاتی ارائه شد.

منبع:
آدرس کوتاه شده: