15/07/1403  
 
یکشنبه, ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۳۳ ۱۹۸
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • اخبار کمیسیون ها
چچ
کارگروه محصولات بومی حوزه‌ی افتا تشکیل شد| ثبت نام در کارگروه

کارگروه محصولات بومی حوزه‌ی افتا تشکیل شد| ثبت نام در کارگروه

رئیس کمیسیون افتای نصر تهران ضمن اشاره به تشکیل کارگروه «محصولات بومی» با تأکید بر اینکه پرداختن و رفع چالش‌های این حوزه نیاز به همکاری همه جانبه دارد، از همه شرکت‌های حوزه امنیت و افراد دغدغه‌مند درخواست کرد تا در این کارگروه مشارکت کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، بهناز آریا، رئیس کمیسیون «افتا» ضمن اعلام آغاز به کار کارگروه «محصولات بومی» و تشکیل اولین جلسه در دور جدید کمیسیون افتا، در رابطه با دلایل تشکیل این کارگروه گفت: موضوع محصولات بومی یکی از چالش های شرکت‌های حوزه امنیت، تولید و ارائه محصولات بومی است و باید با اجماع نظرات به بررسی مشکلات این حوزه پرداخت و راهکارهای مناسب و جامع در این خصوص در نظر گرفت.

آریا ادامه داد: تولید محصولات بومی در کشور در پاسخ به نیازهای حیاتی و ضروری و استقلال کشور در حوزه امنیت فاوا صورت گرفته است. اما این محصولات برای آنکه بتوانند به‌صورت مناسب پاسخگوی نیازهای سازمان ها باشند، می‌بایست در یک چارچوب استاندارد و با ویژگی های خاص ارائه شوند.

او با بیان اینکه «کارگروه محصولات بومی» به همت کمیسیون افتا تشکیل می‌‎شود، افزود: هسته اولیه این کارگروه در دوره‌ی قبل کمیسیون شکل گرفت و در دوره‌ی جدید نیز با توجه به دغدغه‌ی اعضا و نیاز بازار، به منظور تدوام فعالیت‌ها در دستور کار کمیسیون قرار گرفت.

رئیس کمیسیون افتا گفت: این کارگروه متشکل از نمایندگان شرکت‌ها و متخصصان و مهمانانی از بخش دولتی خواهد بود. همکاری در معرفی این محصولات، استانداردسازی و تدوین بنچمارک‌های متناسب با این محصولات از جمله اقداماتی است که با تجمیع توانمندی بخش خصوصی و همکاری بخش حاکمیتی می‌تواند به توسعه بازار و دستیابی به نتایج عالی منجر شود.

اهداف و برنامه‌های عملیاتی کارگروه:

آریا ضمن دعوت از علاقه‌مندان و کلیه شرکت‌های تولید کننده محصولات حوزه افتا برای همکاری، دریافت نظرات آنها و عضویت در این کارگروه، در رابطه با اهداف و برنامه‌های عملیاتی این کارگروه توضیحاتی داد.

در راستای رسیدن به امنیت مطلوب ملی، اهداف و برنامه های عملیاتی کارگروه محصولات بومی به این شرح است:

  • بررسی مشکلات تولید محصول بومی حوزه افتا و آسیب شناسی
  • بررسی ماهیت عمق تولید و روش های ارزیابی آن
  • به اشتراک گذاری دانش و تجربیات در خصوص روند توسعه بازار این محصولات
  • بررسی و ارائه راهکار و طرح های اجرایی جهت استانداردسازی، تایید و به‌کارگیری این محصولات
  • برگزاری کارگاه‌ها و پنل‌های تخصصی در خصوص معرفی محصولات بومی حوزه افتا

فرم درخواست عضویت در کارگروه محصولات بومی

منبع:
آدرس کوتاه شده: