26/08/1403  
 

---

یکشنبه, ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۶:۴۴ ۱۹۰
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • هیات مدیره
چچ
پنجاهمین جلسه هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران برگزار شد

پنجاهمین جلسه هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران برگزار شد

پنجاهمین جلسه هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران به ریاست محمد باقر اثنی عشری رییس سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، در ابتدای این نشست علی آذرکار دبیر سازمان گزارشی از اقدامات انجام شده درخصوص پیشرفت پروژه بررسی تبعات شیوع کرونا بر کسب‏ و ‏کارهای حوزه فناوری اطلاعات، شامل انتخاب مشاور، تدوین شرح خدمات و تهیه قرارداد، تهیه و انتشار فراخوان و استعلام از کمیسیون‌­های سازمان، و مصاحبه با فعالان ارائه و پیش ‏بینی کرد که نسخه اولیه گزارش هفته اول تیر ماه آماده شود.پرشاد صفایی فراهانی نیز توضیحاتی در این مورد ارائه داد. رییس سازمان نیز با تشکر و اشاره به اقدامات مفید و کار حرفه ای انجام شده توسط آذرکار و صفایی فراهانی، خواستار پرداختن بیشتر به این گزارش پس از تکمیل آن شد و اعضای هیات مدیره خواست نظرات خود را در این رابطه در اختیار تهیه کنندگان آن بگذارند.

موضوع الکامپ و برگزاری آن بحث دیگری بود که در این نشست مطرح شد. مهرداد خداوردیان عضو هیات مدیره سازمان در باره نحوه برگزاری نمایشگاه الکامپ و بحث‌های پیرامونی آن سوالاتی طرح کرد و رییس سازمان نیز توضیحاتی در این باره ارائه داد. محمد باقر اثنی عشری گفت که سازمان با توجه به شرایط همه گیری بیماری مخالف برگزاری نمایشگاه الکامپ سال جاری بود ولی بیم آن می رفت که در صورت عدم برگزاری آن توسط سازمان، با توجه به رویکرد شرکت سهامی نمایشگاه ها مجوز برگزاری آن به شرکت یا سازمان دیگری واگذار شود. از سوی دیگر، بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا، تاریخ برگزاری الکامپ ۹۹ در تقویم شرکت سهامی نمایشگاه در شهریورماه مشخص شده است. با توجه به شرایط خاص سال جاری و عدم واگذاری کل سالن‏ ها به الکامپ، سازمان در نظر دارد نمایشگاه سال جاری را با ابعاد کوچکتری برگزار کند تا زنجیره برگزاری متوالی نمایشگاه الکامپ در سال های اخیر توسط سازمان حفظ شود.

علی آذرکار ضمن اشاره به اینکه همزمان با مشخص شدن نتیجه انتخابات مجلس شورای اسلامی و سپس هیات رئیسه آن گفت گزارشی نیز از نیازمندیها و خلاءهای قانونی و حقوقی حوزه فناوری اطلاعات (با هدف تسهیل کسب‏ وکارهای این حوزه) در کمیسیون استاندارد و مقررات ارائه شده است. . در این گزارش سعی شده یک دسته‏ بندی از مشکلات و نیازهای حقوقی و مقرراتی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه شود. او همچنین ضمن اشاره به تلاش فعالان این حوزه برای تشکیل کمیسیون «فناوری اطلاعات و ارتباطات و اقتصاد دیجیتال»، تاکید کرد که تشکیل کمیسیون جدید نیازمند اصلاح قانون آیین ‏نامه داخلی مجلس شورای اسلامی است که در کوتاه مدت میسر نیست. با این حال، بر اساس همین قانون، شرایط تشکیل کمیسیون‏ های «ویژه» نیز فراهم شده است. رییس سازمان نیز افزود چنانچه کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات مجلس تشکیل شد، با این کمیسیون و در صورت عدم تشکیل آن با کمیسیون صنایع که ارتباط نزدیکی با سازمان دارد، مکاتبه و مذاکره لازم به منظور تامین منافع اعضای سازمان انجام خواهد شد.
آزاد معروفی و حسین معبودیان نیز با توجه به مصوبه نشست پیشین هیاتمدیره مبنی بر حضور نمایندگان پیشنهاد دهنده تشکیل کمیسیون هوش مصنوعی و علوم داده (AI و DS) به منظور دفاع از طرح تشکیل این کمیسیون در نشست آنلاین هیات مدیره حضور یافتند. معروفی و معبودیان توضیحات لازم در خصوص لزوم تشکیل این کمیسیون را مطرح کردند. معبودیان گفت که علاوه بر امضاکنندگان درخواست، حدود ۷۰ شرکت در این حوزه‏ ها فعالند که عضو سازمان نیستند. پس از بحث و تبادل نظر و ارائه نقطه نظرات، اثنی عشری از معروفی و معبودیان درخواست کرد فهرستی از شرکت هایی که در زمینه هوش مصنوعی و علوم داده فعالیت می کنند تهیه و برای هیات ‏مدیره ارسال شده تا پس از بررسی لیست ارسالی، درخصوص تشکیل این کمیسیون به شکل الکترونیکی تصمیم‏ گیری شود.

همچنین حسین زارعان رییس کمیسیون صادرات نرم افزار و خدمات نیز با حضور در جلسه هیات مدیره، گزارشی را از اقدامات انجام شده توسط این کمیسیون ارائه داد و اشاره کرد که شرایط کرونایی باعث شد تا کارایی کمیسیون به دلیل افزایش سطح مشارکت اعضا، بالاتر برود. زارعان با ضمن اشاره بر اینکه حجم قابل ملاحظه‏ ای از کار برای توسعه بازار صادراتی کشور لازم است، بر ضرورت نظارت بر فعالیت ‏های کمیسیون و به خصوص پایش عملکرد رییس کمیسیون توسط اعضای محترم هیات ‏مدیره تاکید کرد.
شهاب جوانمردی هم با تاکید بر اهمیت نقش صادرات نرم ‏افزار و خدمات در شرایط کنونی و افق جدیدی که می‏تواند در خلق ارزش افزوده ایجاد کند، خواستار پیگیری موضوعات کمیسیون با اولویت بالا شد. او گفت که توسعه حتی یک بازار در یک کشور می‏ تواند به ارتقای جایگاه کمیسیون کمک شایانی کند.

آدرس کوتاه شده: