سه شنبه, ۱۶ مرداد ۱۳۹۷
۱۴:۰۹
۵۸
در ابتدا آقای مهندس حیدری، مدیر اجرایی الکامپ، گزارشی را از روند برگزاری الکامپ بیست و چهارم ارائه دادند. ایشان ضمن قدردانی از همه دستاندرکاران برگزاری این رویداد بزرگ فناوری اطلاعات کشور، اشاره کردند که فضای کل نمایشگاه در این دوره حدود 27/500 مترمربع و تعداد کل شرکت کنندگان 790 شرکت (370 شرکت و 420 استارتآپ) بوده است. طبق اعلام آقای حیدری، از کل فضای الکامپ، 400 مترمربع به شکل ارزی و مابقی به صورت ریالی در اختیار شرکت ها قرار گرفت.
ایشان در خصوص بازدید مقامات دولتی و حاکمیتی از نمایشگاه نیز به این موارد اشاره کردند: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (دو بار)، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیش از 30 نماینده مجلس، سه معاون رییس جمهور و تعداد زیادی از معاونین وزرا.
آقای حیدری تشکیل و سازماندهی یک ستاد خبری فعال، ایجاد بخشهای الکام تاکز، الکام گیمز و الکام ترندز را از ویژگی های این دوره از الکامپ برشمردند.
در ادامه تشکیل کمیسیون های تخصصی سازمان، گزارشی توسط دبیر از برگزاری انتخابات کمیسیون های «خدمات فضای مجازی»، «نرم افزارهای سلامت الکترونیکی»، «نرم افزارهای سرگرمی و بازی های رایانه ای»، «نرم افزارهای پیشرفته سازمانی» و «نرم افزارهای پورتال و اتوماسیون اداری»، که طی ماه گذشته برگزار شده بودند، ارائه شد. به جز کمیسیون «نرم افزارهای سرگرمی و بازی های رایانه ای» که اعضای آن به حداقل مجاز نرسید، اعضای مابقی کمیسیون ها مصوب شدند.
طبق آیین نامه جدید تشکیل کمیسیون ها، اعضای کمیسیون باید برای انتخاب و پیشنهاد رئیس کمیسیون به هیات مدیره، جلسه بعدی خود را تشکیل دهند. مقرر شد برای تشکیل کمیسیون «نرم افزارهای سرگرمی و بازی های رایانه ای» فراخوان مجددی ارسال شود.
در خصوص تشکیل کمیسیون های مرتبط با مراکز داده و بر اساس فراخوان انجام شده و جلسات برگزار شده، پس از بحث و تبادل نظر و رای گیری، مقرر شد: کمیسیون «ساخت مراکز داده» به شکل یک کمیسیون مستقل تشکیل شده و موضوع «خدمات مراکز داده» نیز تحت عنوان یک «کارگروه» ذیل کمیسیون «اینترنت و انتقال داده ها» تشکیل شود.
با توجه به انتخابات برگزار شده کمیسیون «اینترنت اشیاء و دادههای عظیم» (Big Data & IoT) و معرفی آقای آزاد معروفی به عنوان رییس پیشنهادی، ایشان توسط هیات مدیره به عنوان رییس این کمیسیون منصوب شدند.
در خصوص موضوع حق عضویت اعضای شاخه فروشگاهها که توسط آقای بابک صالحی مطرح شد، جمع بندی هیات مدیره این بود که برای جذب اعضای این شاخه باید تسهیلات و خدمات بهتر و بیشتری به آنها ارائه داد. مقرر شد کمیسیون فروشگاه ها پیشنهادهای خود را در این خصوص ظرف یک ماه آینده تهیه و به هیات مدیره ارائه کند.
در ادامه، گزارشی از فعالیت ها و اقدام های انجام شده کمیسیون رفاهی درخصوص باشگاه مشتریان توسط خانم خاوازی ارائه شد. مقرر شد پیشنهاد مشخص کمیسیون در خصوص تشکیل «باشگاه مشتریان سازمان» تهیه و در جلسه بعدی هیات مدیره طرح شود.
سپس آقای کرمی گزارشی را از جلسه برخی مدیران سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با دکتر قانع فرد (رییس امور نظام فنی اجرایی، مشاورین و پیمانکاران سازمان مدیریت و برنامه ریزی)، ارائه کردند. ایشان ضمن اعلام استقبال آقای قانع فرد از همکاری با سازمان و برگزاری جلسات مستمر و مشترک، اشاره کردند که در خصوص انجام این فعالیتها آمادگی همکاری از سوی این دفتر وجود دارد: انتقال رتبه بندی شرکتهای انفورماتیکی به سازمان، رسمیت بخشی به تعرفه های پیشنهادی سازمان و بازنگری نماتن.
به منظور هدفمند کردن فعالیت های سازمان، آقای کرمی پیشنهاد کردند که برنامه ها و اهداف کمیسیونها در قالب مشخصی ارائه شده که قابل ردیابی و پیگیری توسط هیات مدیره و دبیرخانه باشد.
در پایان، آقای توسلی با توجه به مشکلات متعدد موجود در خصوص تخصیص ارز و واردات کالاهای سخت افزاری و عدم امکان پاسخگویی مناسب وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه، موضوع واگذاری تخصیص در این حوزه به سازمان (مانند بخش نرم افزار و خدمات) را مطرح، و پیشنهاد کردند موضوع توسط رییس سازمان با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیگیری شود.