چهارشنبه, ۰۶ دی ۱۳۹۱
۱۵:۳۴
۶۱
طبقه بندی:
- اخبار سازمان
- اینترنت رگولاتوری
علی حکیمجوادی در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره گران شدن تعرفه پهنای باند اینترنت اظهار کرد: باید بپذیریم که تمام محصولات وارداتی عملا تحت تاثیر تغییرات نرخ ارز قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه پیشنهاد ما این است تا آنجایی که میتوانیم باید از پهنای باند داخل استفاده کنیم و الگوی مصرفان در این بخش تغییر دهیم تصریح کرد: باید بتوانیم با ایجاد زیرساخت این فشار را بیشتر به داخل منتقل کنیم تا کاربر ما به منظور دسترسی کمتر دچار مشکل شود.
او با بیان اینکه "فجر" و "فخر" پروژههایی تعریف شده برای تولیدکنندگان ایمیل بومی و موتور جستوجوی بومی هستند، اظهار کرد: این تولیدکنندگان تا حدودی شناسایی شدند و محصولات خودشان را ارائه کردهاند که در حال بررسی است و نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: این دو پروژه موجب ایجاد رقابت بسیار خوب میان تولیدکنندگان میشود و امیدواریم بتوانیم از این فضای ایجاد شده نهایت استفاده را ببریم.
او با اشاره به اینکه تمامی تولیدکنندگان که در قالب این دو پروژه محصول ارائه کردهاند از بخش خصوصی هستند، تاکید کرد: ما به عنوان دولت تصمیم نداریم در زمینه تولید موتور جستوجو فعالیت کنیم و تلاش کردیم که بخش خصوصی به فعالیت دراین عرصه علاقهمند شود. در حال حاضر در بسیاری از کشورهای دنیا از موتورهای جستوجوی تولید داخل آن کشور استفاده میشود.
حکیمجوادی درباره موتور جستوجوی «پارسی جو» با بیان اینکه در موضوع نامگذاری این موتور پیشنهادهای زیادی وجود دارد، تصریح کرد: افتتاح این موتور مرحله به مرحله است و در حال حاضر موتور آماده شده است.
وی با اشاره به اینکه در موتورهای جستوجو بیشترین مشکل در زمینه زیرساختهای سختافزاری است، بیان کرد: یک موتور جستوجو برای این که بتواند در سطح کشور فعالیت کند باید بتواند تعداد همزمان کاربران را افزایش دهد و به سرعت به نیاز کاربران پاسخ دهد، بنابراین کیفیت بسیار مهم است.
او اضافه کرد: تلاش ما این است که این موتور جستوجو تا پایان سال عملیاتی شود.