چهارشنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۱
۱۰:۳۵
۶۷
طبقه بندی:
- اخبار سازمان
- اینترنت رگولاتوری
نود آی سی تی- محمد حسن شانهساز زاده در نشستی که به مناسب روز خبرنگار برگزار شده بود، در پاسخ به این سوال که چرا مشکلات شرکتهای ندا و مخابرات بعد از چندین سال همچنان پابرجاست گفت: عمده دلیل این موضوع ضعف رگولاتوری در اجرای قوانین و برخورد قاطع با متخلفان است.
رییس سابق رگولاتوری اخطارها را فیلتر میکرد
وی در پاسخ به این سوال که آیا منظور شما از ضعف رگولاتوری قاطع نبودن معاونت نظارت این سازمان در برخورد با مخابرات است، گفت: در این موضوع باید اعتراف کنم که معاونت نظارت رگولاتوری دقیقا براساس قانون اخطارهای لازم را برای مخابرات صادر میکرد اما برای ابلاغ به مخابرات باید دستور رییس سازمان نیز صادر میشد که متاسفانه در دوره قبل ریاست این سازمان "دکتر محمد کرمپور" به دلایل نامشخص از ابلاغ اخطارها به مخابرات جلوگیری میشد.
وی افزود: امیدواریم با تغییری که وزیر ارتباطات در ریاست این سازمان ایجاد کرده، رییس جدید رگولاتوری " دکتر محمد علی فرقانی" با درایت و قاطعیتی که از ایشان سراغ داریم بتوانند این مشکلات را برطرف کنند.
وی افزود: متاسفانه با اینکه بارها با مخابرات برای پیدا کردن راه حلی مشترک جلسه داشتهایم اما نتوانستیم به پاسخی مشخص برسیم و دلیل این موضوع هم زیاده خواهی مخابرات به واسطه انحصاری است که در اختیار دارد است.
وی بیان کرد: در بسیاری از استانها مخابراتهای استانی در ارایه امکانات به شرکتهای PAPخودداری میکنند این در حالی است که سهامدار عمده مخابرات اصلا موافق برخوردهای اینچنینی نیست اما در لایههای پایینتر ما با مشکلات جدی روبرو میشویم.
تنظیم قرارداد به نام شرکتهای PAP توسط مخابرات تهران
رییس هیات مدیره شرکت شاتل با بیان اینکه اخیرا شرکت مخابرات استان تهران به بهانه امضاء قراردادی که توسط خودشان در سربرگ شرکت ما تنظیم شده تصمیم دارند شرایط نابرابری را مجددا به ما تحمیل کنند و برای رسیدن به این منظور هم در حال حاضر چندین روز است که دسترسی ما را بر روی سیستم مکانیزه درخواست رانژه بسته است.
شانهساز زاده افزود: از قیمت نهایی اینترنت که به دست کاربر میرسد، 30 درصد قیمت اینترنت زیرساخت و 30 درصد هزینه انتقال داخل شهری است.
عامل گرانی اینترنت هزینه پهنای باند و انتقال داخل شهری است
وی در خصوص پارامترهای تعیین قیمت اینترنت و سهم اینترنت بینالملل در قیمت تمام شده اینترنت کاربران گفت: از قیمت نهایی اینترنت که به دست کاربر میرسد، 30 درصد قیمت اینترنت زیرساخت و 30 درصد هزینه انتقال داخل شهری است که باعث افزایش قیمت تمام شده اینترنت میشود.
وی افزود: گره اصلی شرکتهای ارایه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت، در لایه انتقال است. همچنان که هماکنون با شرکت ارتباطات زیرساخت قرارداد کلانی منعقد کردهایم و افزایش ظرفیت با یک نامه انجام خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا از راهکارهای دیگری برای انتقال پهنای باند در درون استانها استفاده نمیکنید گفت: هم اکنون لایه انتقال داخل شهری در انحصار شرکت مخابرات است و تنها راهحل باقیمانده برای ما استفاده از فناوری رادیویی است که در این زمینه هم مخابرات با خراب کردن تجهیزات مربوطه این اجازه را به شرکتهای PAP نمیدهد.
وی در خصوص اختلاف اخیر نمایندگان شرکتهای PAP و شرکت مخابرات که قیمت رانژه خطوط یکی از موارد آن بود، گفت: این توافق در 8 بند صورتجلسه شد که شامل فراهمکردن امکانات فضا، برق، انتقال، کابل اختصاصی، قیمت سرویس نهایی و رانژه از سوی مخابرات برای PAPها بود.
وی ادامه داد: از 8 بند صورتجلسه، تنها این بند که PAPها قبول کرده بودند در صورت فراهم شدن این امکانات از سوی مخابرات، بابت رانژه خطوط پول پرداخت کنند، توسط مخابرات به اجرا گذاشته شده است.
شانهساز زاده گفت: به دلیل ابن نحوه اجرا، در نهایت معاون سازمان تنظیم مقررات، اجرای این توافق را غیر مجاز اعلام کرد و پیرو آن نیز رگولاتوری شمال غرب با نامهای دریافت وجه جدید برای رانژه را غیر قانونی اعلام کرده است.