08/07/1403  
 
سه شنبه, ۰۶ تیر ۱۴۰۲ ۱۵:۴۵ ۳۴۴
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • الکامپ 26
چچ
«تینو استارز» پدیده نمایشگاه الکامپ 26¬ | ارائه «نخ بخیه درمانی هوشمند» تا نرم افزاری برای «برگزاری مراسم‌ها»

«تینو استارز» پدیده نمایشگاه الکامپ 26¬ | ارائه «نخ بخیه درمانی هوشمند» تا نرم افزاری برای «برگزاری مراسم‌ها»

«شما تنها کسی نیستید که از حضور در اینجا شگفت زده شدید؛ خیلی ها با دیدن این دانش آموزان اشک ریختند» این را مسئول غرفه «تینو استارز» می‌گوید.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، یکی از تفاوت های این دوره از نمایشگاه الکامپ، برپایی غرفه تینو استارز است که در آن دانش آموزان به ارائه و معرفی محصولات و ابتکارات خود در حوزه فناوری می پردازند و با یکدیگر رقابت می‌کنند.

اگر به عنوان بازدیدکننده از سالن 8 و 9 نمایشگاه الکامپ عبور کرده باشید، بی تردید انبوهی از جمعیت بازدیدکننده در غرفه انتهایی سالن توجه شما را به خود جلب کرده است. غرفه ای که نوجوانان مدارس استان های مختلف میزبان شما هستند. در آنجا محصولات و خدمات خود را معرفی می کنند. از «نخ بخیه درمانی هوشمند» گرفته تا نرم افزاری برای برگزاری مراسم ها و برنامه های آموزشی مدارس.

«سمیه راهداری» از استان سیستان و بلوچستان به این غرفه آمده است، او این نمایشگاه را فرصت خوبی برای معرفی محصولات دانش آموزان می داند و می گوید: در اینجا از استان های مختلف حضور دارند و ما با تیم های خوبی آشنا می شویم و این انگیزه ما را بیشتر می‌کند.

به باور او وقتی برای هدفی تلاش می کنی، می دانی که در چنین رویدادی امکان معرفی و عرضه آن را دارید. راهداری درباره محصولی که در این غرفه ارائه داده است، توضیح می دهد: ما نخ بخیه درمانی هوشمند را ارائه داده ایم. به طور معمولی استفاده از نخ های معمولی احتمال عفونت دارد اما این نخ ارائه شده دارای ویژگی های خاصی از جمله عدم عفونت است.

«آرین داستانی» شرکت کننده دیگری است که از منطقه 13 تهران در این نمایشگاه حضور یافته است. او این نمایشگاه و استقبال از آن را فرصت خوبی برای معرفی کارهای خود می داند و می گوید: ما سامانه ای را برای برگزاری جشنواره های آموزش و پرورش طراحی کرده ایم که روند برگزاری آن در مقایسه با سیستم های قبلی بسیار راحتتر است. به طوری که می توان در همین سامانه آثار را ارسال کرد تا در همین پنل توسط آموزش و پرورش مورد داوری قرار گیرد.

او درباره استقبال از این سامانه گفت: آموزش و پرورش منطقه 13 در این رویداد از آن بازدید کرده و قول همکاری دادند.

«علی سلطانی» 13 سال دارد و در پایه هفتم تحصیل می کند او درباره محصول خود که در این نمایشگاه ارائه داده است توضیح می دهد: من در اینجا رباتیک و برنامه نویسی ارائه می دهم. من با رباتیک یک آسانسور ساخته ام که می تواند وسایل مختلفی را با سرعت بالایی جابجا کند و وزن آن بسیار کم است.

تا آخر خط همراه بچه‌هاییم

«صائبه سلوکی» که مسئولیت بخش تینو استارز را بر عهده دارد در توضیحاتی می‌گوید: دانش‌آموزانی هستند که باید در در یک نمایشگاه جدی آینده خود را ببینند. دانش آموزانی که قرار است آینده را بسازند، آینده خود را در اینجا با چشم می بینند.

او می گوید: ما 13 میلیون دانش آموز داریم و آرزو داشتم که هر 13 میلیون در اینجا حضور داشتند. هر کسی که به بازدید نمایشگاه می آید و در اینجا حضور می یابد شگفت زده می شود و حتی اشک می ریزند. من خوشحال هستم که این احساس را به همه آدم ها می دهم.

سلوکی گفت: آینده ساختنی است و ما آن را با همین بچه ها خواهیم ساخت؛ در خود ایران. ما تا مسیر شغلی با این بچه ها همراه هستیم و آنها را رها نمی کنیم. ما این بچه ها را به روش های مختلفی همچون سایت، مدارس، شبکه های اجتماعی و در هر جایی که دانش آموزی حضور داشته باشد، شناسایی و آنها را معرفی می کنیم.

منبع:
آدرس کوتاه شده: