یکشنبه, ۱۹ فروردین ۱۴۰۳
۱۵:۰۳
۳۶۴
طبقه بندی:
- اخبار سازمان
- هیات مدیره
- دوره هفتم
به گزارش روابطعمومی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، در نخستین جلسه (10/10/1402) هیاتمدیره سازمان نصر تهران، علی حکیمجوادی با رای اعضا به عنوان رئیس هیاتمدیره انتخاب شد. همچنین حمید فروزنده و بهناز آریا به عنوان نواب اول و دوم و آزاد معروفی نیز به عنوان خزانهدار سازمان نصر تهران انتخاب شدند.
در جلسه دوم (17/10/1402) هیاتمدیره سازمان، علی حکیم جوادی گزارشی از اقدامات انجام شده مانند هماهنگی برگزاری جلسه با وزیر صنعت، معدن و تجارت، اجلاس شانگهای، موضوع اختلاف بین سازمان نصر تهران و هرمزگان، لزوم تهیه آمار مهاجرت و جلسه با دکتر آقامحمدی از بیت رهبری را ارائه کرد. همچنین بهناز آریا گزارشی از جلسه برگزار شده با پلیس فتا را ارائه و گفت ضمن تداوم برگزاری جلسات مشترک با پلیس فتا، برنامهریزی تبادل تفاهمنامه فیمابین نیز انجام شده و قرار است پیشنویس تفاهمنامه توسط آزاد معروفی آماده شود. علیرضا کشاورز جمشیدیان، دبیر سازمان نیز گزارش عملکرد سازمان در پاییز 1402 را به همراه تشریح روالهای جاری دبیرخانه سازمان، ارائه کرد. در همین خصوص علیحکیم جوادی پیشنهاد تشکیل کارگروهی با مسئولیت حمید فروزنده به منظور هوشمندسازی دبیرخانه را ارائه کرد که با موافقت اعضا این کارگروه تشکیل شد و حمید فروزنده، علیرضاکشاورز، مسعود شکرانی، حسام اسدی و بهناز آریا به عنوان اعضای آن انتخاب شدند.
همچنین در این جلسه و با پیشنهاد علیرضا کشاورز، کارگروهی با هدف تدوین آییننامه فعالیت و چیدمان عناوین کمیسیونها به رسم ادوار گذشته تشکیل شد و حسام اسدی، احسان زرینبخش، رضا حیدری، مظاهر مرجانی و سید مجید اورعی به عنوان اعضای آن انتخاب شدند.
در جلسه سوم (24/10/1402) هیاتمدیره علی حکیم جوادی گزارشی پیرامون جلسات خود با هاشمی تشکری، عضو شورای اسلامی شهر تهران درخصوص مشکلات تعرفه شرکتهای ارائه دهنده خدمات تاکسیهای آنلاین، فرزین، ریاست بانک مرکزی درخصوص مشکلات فعالان حوزه لندتک و زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخصوص نمایشگاه قزاقستان ارائه کرد. در ادامه علی آذرکار با حضور در این جلسه، گزارشی از سوابق تهیه تعرفه نرخ پایه خدمات فنی تخصصی انفورماتیک توسط سازمان ارائه و افزود تعرفهها هر ساله با اعمال ضرایب مندرج در بخشنامه قانون کار با موضع افزایش دستمزد و همچنین نرخ تورم، در نشست اردیبهشت ماه شورای مرکزی مطرح و به تصویب میرسد. حکیم جوادی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا تعرفهها هر چه سریعتر نهایی و منتشر شود، پیشنهاد تشکیل دبیرخانه دائمی تعرفهها در دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران را مطرح کردند که پیشنهاد مذکور با اجماع آراء مصوب و مقرر شد طرح پیشنهادی تشکیل دبیرخانه دائمی تعرفهها توسط علی آذرکار تهیه شود. همچنین صائبه سلوکی نیز به کارگروه هوشمندسازی دبیرخانه اضافه شد. ضمنا قرار شد کارگروهی با عضویت رضا حیدری، محمد گلستانه، حمید بابادینیا، سید مجید اورعی و مظاهر مرجانی به منظور بازنگری آییننامه، اساسنامه و دستورالعملهای عضویت تشکیل گردد.
در پایان این جلسه علیرضا کشاورز و حسین اسلامی، گزارشی از تفاهمنامههای منعقد شده در دوره ششم فعالیت سازمان و آخرین وضعیت تفاهمنامههای امضا شده، ارائه کردند.
در ابتدای جلسه چهارم (8/11/1402) علی حکیم جوادی با اشاره به برگزاری نشست هیات عمومی صنف در تاریخ 25 بهمن ماه و لزوم پیشنهاد نمایندگان تهران در شورای مرکزی توسط هیاتمدیره، به این نکته اشاره کرد که اکثر استانها نمایندگانی که قرار است در هیات عمومی صنف، کاندیدای حضور در شورای مرکزی شوند را تعیین کردهاند. در نهایت مقرر شد علی حکیم جوادی، حمید بابادینیا، علیرضا کشاورز، آزاد معروفی، مسعود شکرانی، رضا حیدری، سید مجید اورعی و بهناز آریا، به نمایندگی از تهران در انتخابات شورای مرکزی، کاندید شوند و مذاکرات با استانها توسط حکیم جوادی راهبری شود. همچنین آییننامه جدید تشکیل جلسات هیاتمدیره با اجماع آراء (19 رأی حاضر در جلسه) به تصویب رسید.
از دیگر مصوبات این جلسه، تشکیل کارگروهی برای بهبود وضعیت روابطعمومی سازمان بود که در نهایت اشکان امیرزاده ابراهیمی، حسین اسلامی و احسان زرین بخش به عنوان اعضای این کارگروه، با مسئولیت ابراهیمی تعیین شدند. همچنین فریدالدین مشایخی ضمن ارائه گزارشی درخصوص سابقه تشکیل اداره کل حراست در سازمان نظام صنفی رایانهای، توضیحاتی درخصوص مشاغل حساس و تعیین عنوان عضویت هیاتمدیره سازمان به عنوان مشاغل حساس ارائه کرد. در پایان این جلسه نیز حسام اسدی گزارش آماری درخصوص نظرسنجی انجام شده از اعضای سازمان با سامانه CRM ارائه کرد.
در جلسه پنجم (29/11/1402) مسعود شکرانی گزارشی از نشست برگزار شده درخصوص رتبهبندی شرکتهای عضو سازمان با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی که در سازمان برنامه برگزار شد، ارائه کرد. همچنین حکیم جوادی پیشنهاد انتخاب سه نفر به نمایندگی از هیات مدیره از هر تخصص، برای جایگزینی نمایندگان هیات مدیره دوره قبل در کمیته راهبری رستهها را به مدت محدود، تا زمان نهایی شدن آییننامه کمیسیونها مطرح کرد که با 11 رای موافق، 2 رأی ممتع و 7 رأی مخالف، به تصویب رسید. نمایندگان هیاتمدیره در رستهها نیز به شرح ذیل انتخاب شدند:
- نمایندگان هیاتمدیره در رسته سختافزار و ارتباطات: ریاضی، شکرانی و کاظمی.
- نمایندگان هیاتمدیره در رسته توسعه نرمافزار: اسدی، مرجانی و اورعی.
- نمایندگان هیات مدیره در رسته خدمات فناوری اطلاعات: آریا، امیری و گلستانه.
انتخاب رئیس رستهها نیز با اجماع آراء (20 رأی حاضر در جلسه) به سه نماینده انتخاب شده در هر رسته تفویض اختیار شد.
در انتها مقرر شد آییننامه تشکیل و فعالیت کمیسیونها به همراه چیدمان عناوین کمیسیونها، توسط کارگروه، جمعبندی و در اولین نشست فروردینماه هیاتمدیره، در دستورکار قرار گیرد.
در جلسه ششم (13/12/1402) با رای اکثریت اعضا، اعضای مرکز داوری دوره ششم سازمان، برای دوره هفتم نیز در سمت خود ابقاء شدند. همچنین مقرر شد طرح جامع توسعه مرکز داوری توسط مرکز داوری تهیه و به دبیرخانه سازمان برای اجرا ارائه شود. در ادامه درخصوص ابقاء اعضای شورای انتظامی دوره ششم به منظور ادامه فعالیت در دوره هفتم رأیگیری به عمل آمد که با اجماع آراء (17 رأی حاضر در جلسه) به تصویب رسید.
در ادامه این نشست رضا حیدری گزارشی از نشست برگزار شده با موضوع بررسی عودت مبالغ پرداخت شده توسط فروشگاههای حقوقی مطرح کرد. در ادامه مقرر شد با توجه به توصیه مجمع عمومی عادی سازمان، این اقدام توسط دبیرخانه سازمان صورت پذیرد.
در هفتمین (20/12/1402) و آخرین جلسه هیاتمدیره سازمان در سال گذشته، مسعود معزینیا، رئیس کمیسیون تولید، درخواست این کمیسیون مبنی بر نقشآفرینی سازمان در پروژه ملی fttx و پیشنهاد مشارکت و سیاستگذاری سازمان در این زمینه را مطرح کرد. همچنین در این جلسه مازیار نوربخش با حضور در جلسه هیات مدیره، گزارشی از جلسات و اقدامات انجام شده توسط کمیسیون موضوعی (کارگروه) بیمه را مطرح کرد. او همچنین به مشکلات شرکتها درخصوص اخذ مفاصاحساب از سازمان تامین اجتماعی اشاره و تاکید کرد اغلب شعب سازمان تامین اجتماعی درخصوص صدور مفاصاحساب به صورت سلیقهای عمل کرده و همکاری لازم را با شرکتهای عضو سازمان انجام نمیدهند.
همچنین با توجه به استعفای علیرضا کشاورز از سمت دبیری سازمان، علی حکیم جوادی ضمن درخواست از او برای ادامه کار تا زمان معرفی دبیر جدید، پیشنهاد تمدید قرارداد کشاورز را تا پایان اردیبهشت ماه 1403 مطرح کردند. درخصوص پیشنهاد مطرح شده رایگیری به عمل آمد که با اکثریت آراء حاضر در جلسه (17 رأی موافق و دو رأی ممتنع) به تصویب رسید.
در این جلسه رضا حیدری توضیحاتی درخصوص برگزاری نمایشگاه الکامپ، اعم از هزینههای ریالی و ارزی این نمایشگاه مطرح و افزودند این مورد مهمترین چالش برگزاری نمایشگاه الکامپ است. او چالشهای دیگر برگزاری نمایشگاه الکامپ را موضوعات مرتبط با پلیس راهور و شهرداری عنوان کرد.
در ادامه حکیم جوادی پیشنهاد کرد رضا حیدری تا تصمیم بعدی هیاتمدیره، به عنوان مدیر اجرایی نمایشگاه، مسائل مرتبط با نمایشگاه را عهدهدار شود که با اکثریت آراء حاضر در جلسه (18 رأی موافق و یک رأی ممتنع) به تصویب رسید.
در ادامه نیز علیرضا کشاورز گزارشی از سابقه تصویب روز 22 تیرماه به عنوان روز فناوری اطلاعات، که به پیشنهاد و پیگیری او در تقویم رسمی کشور درج گردید و همچنین سوابق برگزاری اولین و دومین مراسم روز فناوری اطلاعات در سالهای 1401 و 1402 توسط دبیرخانه در هتل اسپیناس خلیج فارس و برج میلاد تهران ارائه کرد. علی حکیم جوادی با تشکر از اعلام نظرات اعضای هیاتمدیره، پیشنهاد کرد علیرضا کشاورز پیشنهادات خود را به منظور اجرای مراسم روز فناوری اطلاعات سال 1403، در نشست آتی هیات مدیره ارائه کند.