26/08/1403  
 

---

دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۳:۴۴ ۱۷۹
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • اخبار رسانه ها
چچ
درخواست دوباره سازمان نصر از رگولاتوری برای حمایت از کسب‌وکارهای حوزه فاوا

آزاد معروفی رییس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفتگو با پیوست مطرح کرد

درخواست دوباره سازمان نصر از رگولاتوری برای حمایت از کسب‌وکارهای حوزه فاوا

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در نامه‌‌ای جدید به رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خواسته تا برای کمک به فعالان بخش خصوصی و کارآفرینان حوزه فناوری اطلاعات برای عبور از بحران کرونا اقداماتی که پیشتر در نامه دیگری به معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ارائه شده بود را پیگیری کند.

سازمان نصر در این نامه خواسته بود تا اقداماتی مانند افزودن حوزه فناوری اطلاعات به ۱۰ رسته آسیب‌دیده از کرونا، اعلام افزایش چهارماه به مدت زمان انجام تعهدات بخش خصوصی در قراردادهای با دولت و تعویق پرداخت اقساط و محول شدن تایید نمونه‌های تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری وارداتی به صورت موقت از سازمان تنظیم مقررات به سازمان نظام صنفی صورت گیرد. حالا در ادامه این درخواست‌ها رئیس سازمان نصر کشور در نامه‌ای از رئیس سازمان رگولاتوری خواسته تا با همکاری بانک مرکزی و وزارت صمت اقداماتی در جهت تسریع و تسهیل صدور کد تخصیص ارز به شرکت‌های عضو سازمان نصر کشور و تسهیل فرآیند اخذ ثبت سفارش شرکت‌های عضو سازمان نصر بدون نیاز به ثبت سابقه را انجام دهند.
به گزارش پیوست، سازمان نصر در نامه جدید خود به رگولاتوری با تکرار پیشنهادهای گذشته درخواست کرده تا رئیس رگولاتوری با همکاری بانک مرکزی و وزارت صمت برای تسهیل و تسریع در صدور کد تخصیص ارز و فرآیند اخذ ثبت سفارش‌های شرکت‌های عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اقدامات لازم را انجام دهد. سازمان نصر کشور معتقد است که با توجه به اینکه مشکلات اصلی حوزه کسب‌وکار و فعالان اقتصادی فاوا پس از فروکش کردن بحران فعلی آغاز می‌شود، بنابراین بخش خصوصی و دولت به صورت مشترک باید برنامه‌‌ای بلند مدت برای مهار این مشکلات داشته باشند.
در همین زمینه آزاد معروفی، رئیس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در مورد چرایی ارسال این نامه به سازمان تنظیم مقررات و عدم پیگیری این موضوعات به صورت مستقیم از بانک مرکزی یا وزارت صمت گفت: « چون وزارت ارتباطات متولی امور حوزه ICT است، بنابراین ارتباط بین وزرا و معاونان وزیر برای پیگیری مشکلات حوزه فناوری اطلاعات سهل‌تر است و وزارت ارتباطات می‌تواند مسائل و مشکلات را به وزارت‌خانه‌های دیگر منتقل کند. امکان داشت نامه سازمان نظام صنفی در وزارت‌خانه‌های دیگر دیده نشود یا تاثیرگذاری مناسب را نداشته باشد.»
او ادامه داد: «به طور مسلم در داخل دولت وزیر و معاونان سریعتر و با جدیت بیشتری با حمایت بخش خصوصی می‌توانند مسائل را پیش ببرند. البته اگر پیگیری این موضوعات انجام نشود، یا دراین حوزه کم‌کاری صورت گرفته یا به صنعتی که به وزارت ارتباطات مربوط است کم‌توجهی می‌شود.»
معروفی در پاسخ به این سوال که تاکید دوباره بر برخی از موضوعات در این نامه چه ضرورتی داشت،بیان کرد: «سازمان نظام صنفی از حوزه‌های مختلف صنعت IT و ICT تشکیل شده است و این سازمان حدود ۲۰ هزار عضو از سراسر کشور دارد و هرکدام از این حوزه‌ها مشکلات مختص به خود را دارند. تجمیع نظرات کلیه آنها در یک نامه امکان‌پذیر نبود و هرکدام از این مشکلات با اینکه متفاوت هستند اما اشتراک‌هایی هم دارند.»
او همچنین تاکید کرد:‌ «ما در سازمان نظام صنفی اعتقاد داریم که هم‌اکنون ارزش صنعت ICT و IT بیش از بیش برای تمام دولتمردان مشخص شده و این صنعت نقش خود را در حال حاضر بیش از گذشته در موضوعاتی چون دورکاری و فاصله‌گذاری اجتماعی و آموزش و غیره ایفا می‌کند. دولت باید از طریق وزارت‌خانه متبوعه خود که متولی این موضوع است، اطلاعات را کسب کند.»
براساس گفته‌های معروفی سازمان نظام صنفی هم می‌تواند در زمینه کمک به کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات به وزارت‌خانه و سازمان تنظیم مقررات و سازمان فناوری اطلاعات کمک کند و هم می‌تواند موضوعات مختلف را از طریق وزارت‌خانه به گوش مسئولان برساند بنابراین امکان دارد در نامه‌ها برای تاکید بیشتر موضوعات مشابه هم مطرح شود.

فایلهای پیوست
منبع:
آدرس کوتاه شده: