19/07/1403  
 
سه شنبه, ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۲۲:۰۴ ۲۴
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
صف‎آرایی رایانه‎ای‏ ها در میدان فروسی

صف‎آرایی رایانه‎ای ‏ها در میدان فروسی

فخری زارع- انتخابات هیات مدیره صنف فناوران رایانه تهران امروز 26 خردادماه از ساعت 9 صبح الی 4 بعد از ظهر برگزار می‎شود و صاحبان فروشگاه‎های رایانه‎ای و ماشین‎های اداری مستقر در تهران با حضور در محل اتحادیه از میان 26 کاندیدای هیات مدیره و بازرس، 8 نفر را انتخاب می‌کنند و به این ترتیب سرنوشت صنف فناوران رایانه برای 4 سال دیگر رقم خواهد خورد.

 

این دوره از انتخابات اتحادیه برخلاف دور گذشته فارغ از هرگونه هیاهو و با تشکیل دو ائتلاف در مقابل یکدیگر و چند کاندیدای مستقل برگزار می‎شود و تعداد کاندیداهای آن نسبت به چهار سال پیش از 40 نفر به 26 نفر کاهش یافته است و غیر از چند نفر، چهره سرشناسی در لیست کاندیداها به چشم نمی‏خورد. در عین حال محل برگزاری انتخابات از ساختمان مجامع امور صنفی به ساختمان اتحادیه تغییر یافته که گویا علت آن واگذاری ساختمان مجامع به بخش خصوصی و حساس نبودن انتخابات همانند دوره قبل است. این امر هیات مدیره را بر آن داشت که برای جلوگیری از هرینه اضافی انتخابات را در محل اتحادیه صنف فناوران رایانه برگزار کنند.
بر اساس این گزارش انتخابات اتحادیه در دور گذشته حساسیت و اهمیت زیادی داشت. چراکه برای اولین بار رایانه‎ای‎ها می‎خواستند در اتحادیه‌ای که اکثر اعضای آن را ماشین‎های اداری تشکیل می‎دادند، صاحب کرسی شوند. اما اکنون این رقابت انتخاباتی کمی آسان‎تر شده زیرا اجماع فعالان رایانه به هدف اولیه خود که همان به قدرت رسیدن رایانه‎ای‎ها بود، دست یافته است.
تشکیل اجماع و پیروزی در انتخابات سال 90
اجماع فعالان رایانه 7 سال پیش به رهبری مهدی حیدری رییس مجمتع کامپیوتر پایتخت برای رقابت با شیرمست رییس سابق اتحادیه و کاندیداهای مورد حمایت او شکل گرفت. در واقع داستان از این قرار بود که حیدری مدیرعامل فروشگاه عیاران و رییس کمیسیون فروشگاهی سازمان نظام صنفی رایانه‎ای به عنوان مهم‌ترین منتقد رییس اتحادیه، پس از آنکه هیات مدیره تصمیم گرفتند از نقص پرونده وی برای اخراجش استفاده کنند از مجموعه بیرون رفت و جنبش اعتراضی راه انداخت و با هدف جدا کردن ماشین‎های اداری از صنف رایانه پاساژهای کامپیوتری را با خود همراه کرد. او گروه بزرگی تشکیل داد و نام اجماع فعالان صنف رایانه را بر آن گذاشت. حیدری پس از سه سال تلاش با تشکیل لیستی 7 نفره متشکل از حسن بیگی، بابک صالحی، رضا پاک‌ضمیر، محمد میاحی، علی منصوری، مجتبی شیرین‌کار و تنها کاندیدای ماشین‌های اداری به نام سید‌مهدی میرمهدی به میدان رقابت انتخاباتی با شیرمست و همراهان او پا گذاشت و اینگونه تمام کاندیداهای اجماع به هیات مدیره اتحادیه راه یافتند.

آغاز اختلاف میان اعضای هیات مدیره اتحادیه
اعضای هیات مدیره اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران پس از آنکه سکان هدایت صنف را در دست گرفتند سیدمهدی میرمهدی را از میان خود به عنوان رییس انتخاب کردند و اساس کار را بر این گذاشتن تا با همکاری و مشورت سایر اعضای اجماع که پشت پرده بودند اهداف و برنامه‎ها را پیش ببرند.
اما هنوز فعالیت هیات مدیره به یکسال نرسیده بود که اختلاف نظرها بر سر مسایل کوچک و بزرگ شروع شد و برخی از اعضای هیات مدیره در مقابل رییس اتحادیه جبهه گرفتند.
آنها معتقدند، شخصیت سیدمهدی میرمهدی و تصمیم‌گیری و سیاستگذاری‌های او آنهم بدون مشورت اجماع باعث بروز اختلافات شده است.
میرمهدی؛ جایگاه اتحادیه را از بین نبریم
در حالیکه برخی از اعضای هیات مدیره اتحادیه از عملکرد میرمهدی در این مدت چهار سال ابراز نارضایتی می‌کنند و این موضوع را دلیل جدا کردن راه خود از او می‎دانند، اما میرمهدی در این رابطه به فناوران گفت: در حال حاضر اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران با چهار سال پیش که وی ریاست اتحادیه را برعهده گرفت، قابل مقایسه نیست.
وی با تاکید بر اینکه سطح خواسته‎ها و توقعات اعضای صنف نسبت به قبل بیشتر شده است، افزود: کارهای بسیار بزرگی در رابطه با مالیات صنف رایانه انجام شد و با تلاش و پیگیری‎های بسیار اتحادیه در برخی از کارگروه‎های اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین در کارگروه تدوین برنامه پنجم توسعه دارای کرسی شد.
میرمهدی همچنین در واکنش به جدا شدن راه اجماع گفت: من هیچ مشکلی با اجماع ندارم و خودم را هم از آنها می‎دانم. رفاقت دیرینه‎ای با آقای حیدری دارم، اما با عملکرد او مخالفم.
وی با بیان اینکه روزانه به 200 پرونده در اتحادیه رسیدگی می‎شود، گفت: در اتحادیه حجم بالایی کار وجود دارد و در این مدت تلاش خود را کرده‌ایم تا گره‎ای از مشکلات صنف باز شود.
او همچنین تصریح کرد: جایگاه صنف رایانه نباید با حواشی‎سازی و در مقابل هم قرار گرفتن اعضای هیات مدیره از بین برود و اتحادیه برش و قدرت خود را از دست بدهد.
وی با انتقاد از برخی سخنان نامربوط در زمان انتخابات گفت: این کار گرم کردن تنور انتخابات نیست، بلکه تخریب است و ما نباید عملکرد افرادی که دلسوزانه برای صنف وقت گذاشته و زحمت کشیده‎اند را اینگونه زیر سوال ببریم.
صالحی؛ اجماع به اهداف خود نرسید
در همین حال بابک صالحی یکی از کاندیدای لیست اجماع فعالان رایانه برخلاف نظر رییس اتحادیه معتقد است که اجماع همواره خواسته‏اش این بوده که در تصمیم‎گیری‎ها مشارکت داشته باشد، اما برخی دوستان در اتحادیه از اهداف و برنامه‎های آن فاصله گرفتند.
وی با بیان اینکه در این مدت فقط 10درصد به اهداف و برنامه‎های اجماع عمل شد، گفت: به طور مثال در رابطه با بحث مالیات و صندوق مکانیزه فروش آنطور که نظر اجماع بود، عمل نشد.
وی با تاکید بر اینکه در این دوره از فعالیت هیات مدیره هر فردی ریاست اتحادیه را برعهده بگیرد باید زیر نظر اجماع به فعالیت بپردازند، گفت: قطعا اجماع مانند دوره قبل اتحادیه را رها نمی‎کند و سرسختانه پیگیر مسایل و امور مربوط به صنف است.
تشکیل دو ائتلاف خدمت و اتحاد 94
با اختلاف میان برخی اعضای هیات مدیره اتحادیه، میرمهدی نیز با همراهان خود ائتلاف خدمت را تشکیل دادند و برنامه و هدف خود را کماکان خدمت به صنف گذاشتند.
اعضای این ائتلاف عبارتند از سیدمهدی میرمهدی کمجانی، عبدالعلی قاسمی دارستانی، منوچهر زند، غلامرضا پاک‎ضمیر، محمد سعید فرهمند سیلاب، محسن مقدم مهر و مسعود محمدی به عنوان کاندیدای بازرس. در واقع می‏توان گفت شاخص‏ترین چهرهای این ائتلاف آقایان میرمهدی و پاک ضمیر هستند.
از طرفی اجماع فعالان رایانه نیز به رهبری مهدی حیدری ائتلاف اتحاد 94 را تشکیل دادند و در این راستا چهار هدف مهم مانند برقراری تناسب بین مالیات و درآمد و کاهش ضرایب مالیاتی و همچنین تدوین برنامه مدون سالانه و اعلام عمومی آن به اعضارا برای خود ترسیم کردند.
در این ائتلاف نیز آقایان جلال بهنیا، امیر مسگری، محمدرضا هوشمند، بابک صالحی، محمود محبی فرید، مهدی علایی و پژمان زند نامدار کاندیدای هیات مدیره انتخابات اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران شده‌اند.
روز سرنوشت...
با تمام این تفاسیر امروز صاحبان جواز کسب از اتحادیه با در دست داشتن کارت ملی و پروانه کسب به اتحادیه می‏روند تا با رای خود هیات مدیره این دوره را انتخاب کنند.
حال باید دید از بین این دو ائتلاف و کاندیدای مستقل چه افرادی بیرون می‌آیند و سکان‏دار صنف برای چهار سال آتی خواهند شد.
 

منبع:
آدرس کوتاه شده: