30/10/1403  
 
سه شنبه, ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۹:۱۴ ۱۰۰
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
 اجلاس سران جامعه اطلاعاتی ۲۰۱۵ آغاز شد

اجلاس سران جامعه اطلاعاتی ۲۰۱۵ آغاز شد

خبرگزاری تسنیم: گردهمایی سالیانه سران جامعه اطلاعاتی در قالب دپارتمان "تکنولوژی‌های ارتباطی و اطلاع‌رسان برای توسعه" از امروز به مدت پنج روز در ژنو سوئیس آغاز به کار کرد.

اجلاس سران جامعه اطلاعاتی - WSIS 2015

 

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، این گردهمایی سالیانه که با نام اختصاری WSIS شناخته می‌شود امسال تحت عنوان "نوآوری مشارکتی: توانمندسازی سازمان‏‌های ICT برای توسعه پایدار" در حضور سران ICT کشورها استارت خواهد خورد.

ایران در فروم امسال WSIS قرار است گزارشاتی در زمینه‌های "سکوی یکپارچه مبادلات اقتصادی"، "طرح ملی توسعه پهنای باند در ایران"، "پیشرفت‌های ایران در سندهای جامعه اطلاعاتی" ارائه کند.

نمایندگان دولت‏‌ها، وزرا، سفرا، سران رگولاتوری، نمایندگان سازمان‏‌های منطقه‏‌ای و بین‏‌المللی، جوامع مدنی، دانشگاهی و بخش‏‌های خصوصی قرار است از امروز کنار یکدیگر بنشینند و به بررسی پیشرفت شاخص‌های ICT در ملل مختلف بپردازند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران هم در نشست بیانیه خط ‏مشی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

در سال 1997 و طی قطعنامه 73 کنفرانس سران مختار، اتحادیه بین‌‌المللی ارتباطات مکلف شد برگزاری فراخوان جهانی جامعه اطلاعاتی (WSIS) را در دستور کار کمیته هماهنگی-اداری سازمان ملل قرار دهد.

این قطعنامه واکنش مثبت اکثر سازمان‏‌ها و آژانس‏‌های مرتبط و اعلام آمادگی آن‏ها را برای برگزاری این فروم به همراه داشت. بنابراین تصمیم گرفته شد این فروم تحت حمایت قاطع دبیرخانه سازمان ملل و با محوریت ITU آماده برگزار شود.

در سال 2001، ITU تصمیم به برگزاری فروم جهانی جامعه اطلاعاتی در دو فاز گرفت. اولین فاز در سال 2003 در ژنو و دومین آن در سال 2005 در تونس برگزار شد.

اهداف اصلی این نشست، اتصال (CONNECT) میان روستاها، دانشگاه‏‌ها، مدارس، مراکز علمی و پژوهشی، کتابخانه‏‌ها، مراکز فرهنگی، موزه‏‌ها، ادارات پست و بایگانی، مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستان‏‌ها و ادارات دولتی است.

از دیگر اهداف مهم WSIS می‌توان به تطبیق کلیه برنامه‌های درسی مدارس ابتدایی و دوره متوسطه برای در نظر گرفتن چالش‌های پیش روی جامعه اطلاعاتی با در نظر گرفتن شرایط ملی اشاره کرد.

اطمینان از اینکه کل جمعیت جهان به خدمات رادیو و تلویزیون دسترسی دارند, تشویق توسعه محتوا و قرار دادن شرایط فنی لازم به منظور تسهیل حضور و استفاده از تمام زبان‌های دنیا در اینترنت, اطمینان از اینکه بیش از نیمی از جمعیت جهان به ICTs دسترسی دارند نیز از دیگر اهداف WSIS به شمار می‌روند.


 

منبع:
آدرس کوتاه شده: