04/09/1403  
 
شنبه, ۱۷ دی ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ۱۶۸
طبقه بندی:
  • اخبار کمیسیون ها
  • فرهنگ و جامعه
چچ
انتقال دانش در اولوت است نه مدرک

انتقال دانش در اولوت است نه مدرک

مراکز آموزشی متعددی دوره‌های نرم‌افزارهای معتبر بین‌المللی را با ادعای نمایندگی رسمی از شرکت مادر برگزار می‌کنند، در حالی که به دلیل مساله تحریم، داشتن نمایندگی رسمی مشکل بزرگی به ‌شمار می‌رود. این مساله در کنار نبود نهاد نظارتی موثر در این حوزه موجب شکل‌گیری موسسه‌های آموزشی غیرقانونی با مدرک‌های نامعتبر شده است.

خانم بهناز آریا به عنوان مدیر آموزش موسسه کهکشان نور، به نظر شما در نبود نهاد نظارتی در عرصه آموزشگاه‌های تخصصیICT، چگونه میان موسسه معتبر و غیرمعتبر تفاوت قائل شویم؟
از آنجایی که هیچ ملاک و واحد ارزشیابی مشخصی وجود ندارد، در نتیجه امکان نظارت هم نیست. مردم نیز مجبورند بر مبنای شنیده‌هایشان عمل کنند. خصوصا اینکه مردم ما هنوز با این مساله کنار نیامده‌اند که باید برای کیفیت هزینه پرداخت کرد و آگهی‌های تخفیف برخی مراکز به سرعت آنها را اغوا می‌کند.
چه نهادی باید این ملاک‌های ارزش‌گذاری را تعیین کند؟
در حال حاضر ما چنین نهادی نداریم اما حداقل باید باسابقه‌های این عرصه با همکاری سازمان نظام صنفی جمع شوند و برای مساله چاره‌اندیشی کنند. به هر حال فعالان همگی جزو شرکت‌های خصوصی به حساب می‌آیند، از سوی دیگر کمیسیون آموزش و پژوهش سازمان نظام صنفی نیز متشکل از مجموعه اعضای با تجربه این صنف در زمینه آموزش هستند. در کنار هم قرار گرفتن این افراد می‌تواند مثمرثمر باشد.
مطمئن‌ترین راه برای دریافت گواهینامه‌های معتبر بین‌المللی با وجود مشکلات تحریم چیست؟
ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا از روش‌هایی استفاده نکنیم که برای دانشجو مشکل‌ساز شود. خصوصا برای آن دسته از کسانی که از کشور خارج می‌شوند.
بنابراین سعی می‌کنیم نمایندگی‌های خودمان را از رسمی‌ترین کانال‌های ممکن دریافت کنیم، هر چند در آموزش مدرک در درجه دوم اهمیت و انتقال دانش در اولویت اول قرار دارد، به این دلیل که دانشجوی ما باید از عهده مباحث آموزش‌داده‌شده در سطح بین‌المللی بربیاید. یعنی بتواند در آزمون‌های بین‌المللی هم موفق باشد. بنابراین سعی می‌کنیم در سطحی از استاندارد و کیفیت عمل کنیم که در صورت نبود تحریم در لحظه بتوانیم عنوان نماینده‌ اصلی شرکت مادر را کسب کنیم.

منبع:
آدرس کوتاه شده: