04/11/1403  
 
دوشنبه, ۱۲ دی ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ۱۷۴
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
در ضرورت جلب مشارکت بعد از انتخابات صنفی

در ضرورت جلب مشارکت بعد از انتخابات صنفی

نگارنده به عنوان ناظر انتخابات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، جزو اولین کسانی بودم که نتایج انتخابات را به طور مکتوب، پذیرفتم و در رسانه‌ها و سایت‌ها، صحت و سلامت آن را بر اساس مشاهدات عینی، مورد تاکید قرار دادم که با بازشماری دستی توسط بعضی از کاندیداهای شکاک پیشنهاد20، صدق عرایضم تایید شد.

شاهرخ انوشیروانی-در همان زمان، از افراد فاقد سمت و مسوولیت که به عنوان لابی گر حرفه‌ای، خود را موثر در نتایج آرا می‌دانند، تقاضا کردم به استقلال رای افراد منتخب، احترام بگذارند و در سایر امور و تصمیمات ایشان، مداخله نکنند.
امروز با گذشت حدود سه ماه از جلوس مدیران جدید، بحث انتخابات و اتحاد 15، متاسفانه داغ‌تر از شرح اقدامات عملی و مثبت هیات مدیره جدید در راستای انجام وظایف و استیفای حقوق حقه صنف است، رییس استان تهران، 70 درصد مصاحبه خود را، صرف مباحث اتحاد 15 فرموده است؛ برادری، نه به نیابت از رییس، پاسخ‌های مدارا مدارانه رییس جدید را، نامطلوب دانسته و پاسخ‌های شایسته را، عرضه کرده و سردبیر روزنامه، نه به نیابت از صنف، این روش پاسخگویی را تحلیل کرده است.
اولا رییس استان تهران، بر مبنای همان روش مصالحه جویانه و نرم خود، در صنف، شناخته شده و کسب رای کرده و اگر به شیوه چکشی در گفت‌وگوها، ظاهر می‌شد قطعا اقبال و استقبال متفاوتی در صنف می‌داشت.
دوما اتحاد15، بیشتر یک تاکتیک جا افتاده و صاحب سرقفلی انتخاباتی است تا تفکر و برنامه و اصول مشترک و روشن. به همین دلیل، خانم داننده بعضی از اعضای اتحاد 15 را برای اولین بار در همان جلسات انتخاباتی ملاقات کرده است؛ افرادی که اعضای صنف هم، آنها را در هیچ کمیسیون و کارگروه سازمان نظام صنفی یا  انجمن شرکت‌های انفورماتیکی ندیده‌اند.
سوما برنامه اتحاد 15، پس از تشکیل و حتی پس از اعلام برنامه تمام گروه‌ها و کاندیداها، اعلام شد که بی شباهت به آن برنامه‌ها هم نبود.
چهارما این تاکتیک انتخاباتی، به جای جذب آرا بر مبنای ارایه برنامه، بیشتر متکی بر ترس از پیروزی طرف مقابل است.
پنجما، برتری لابی اتحاد 15، آنقدرها هم قاطع نبود بلکه بسیار هم شکننده بود یعنی اگر از بیش از هزار رای، فقط 30-40 رای ناقابل، از این طرف به آن طرف می‌رفت، نتایج اقلیت و اکثریت، کاملا معکوس می شد.
ششم آنکه افراد بسیار محبوب و خردمندی در اتحاد15 حضور داشتند که منتقد دوره‌های قبل سازمان بودند و حقیر، به سهم ناچیز خود، بسیار اصرار داشتم دعوت لابی‌گرها را بپذیرند؛ چون در انتخابات قطبی شده، تنها شانس موفقیت با استفاده از آرای وکالتی لابی شده، میسر بود.
هفتم آنکه در پیش دستی به تذکر سردبیر عربی دان و نکته سنج روزنامه فناوران، نگارنده می‌داند به کار بردن تنوین برای لغات فارسی (دوما و سوما و ...)، غلط است ولی به عنوان غلط مصطلح، استفاده کردم.
ضمنا حقیر، ضمن تایید نظرات آن برادر عزیزی که نه به نیابت از خانم داننده، خواستار سکوت و خاموشی اقلیت بازنده انتخابات شده‌اند تذکر می‌دهم که هنوز در بسیاری از موارد از جمله تامین مخارج سازمان، رونق مراسم رسمی آن، حمایت رسانه‌ای از برنامه‌های سازمان و غیره، آن اقلیت، تاثیرگذار است و راهی به جز جلب مشارکت همه اعضای صنف، وجود ندارد و روش حذفی، نتیجه مطلوب نخواهد داشت.
فراموش نکنید که انتخاب رییس کشوری سازمان، بسیار مهم‌تر از رییس این یا آن استان است و برای لابی‌گران حرفه‌ای، موضوعی حیاتی است. آیا امکان دارد اگر اقلیت هیات مدیره منتخب در استان تهران، آن طور که آن برادر عزیز فاقد نیابت، پیشنهاد کرده از تصمیم‌گیری‌ها حذف شوند، حمایت قاطع خود را از کاندیدای اتحاد 15، در مجمع کشوری، دریغ کنند؟
پ ن پ، همه می‌آیند و گوش به فرمان، از اتحاد 15، حمایت می‌کنند.

منبع:
آدرس کوتاه شده: