16/08/1403  
 
دوشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ۱۳۵
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
مجری الکامپ باید رابطه ارگانیک و عمیقی با آحاد صنف داشته باشد

نایب رییس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور:

مجری الکامپ باید رابطه ارگانیک و عمیقی با آحاد صنف داشته باشد

نایب رییس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، درباره صدور مجوز نمایشگاه الکامپ هجدهم به نام مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات گفت: مسیر صدور مجوز توسط سازمان توسعه تجارت برای برگزاری نمایشگاه‌ها مسیر مشخصی است و از این منظر که به تشکل‌ها و نهادهای صنفی توجه می‌شود، قابل قبول و شایسته است. اما اینکه چگونه و با چه استدلالی جایگاه مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات جایگاه متقنی نسبت به اتاق بازرگانی یا سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تشخیص داده شده جای بحث و تعمق دارد.

فناوران- مهندس کاظم آیت‌اللهی با بیان این که اتاق بازرگانی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای علاوه بر چندین متقاضی دیگر در زمره متقاضیان بودند، اظهار داشت: اگر فرض بگیریم مجمع تشکل های فناوری اطلاعات از لحاظ مستندات تشکیل آن درست باشد و هویت متقنی داشته باشد اهمیت دادن به آن در مقایسه با اتاق بازرگانی و یا سازمان نصر که مستند به قانون تشکیل شده و هویت، عملکرد، اعضا و دبیرخانه مشخص دارد جای سوال دارد که امیدواریم برای تصمیم گیرندگان این حوزه، قابل پاسخگویی باشد.
مهندس آیت اللهی، برگزاری نمایشگاه را یکی از ارکان اصلی نمایش توان صنفی برشمرد و افزود: مجری نمایشگاه می بایست رابطه ارگانیک و عمیقی با آحاد صنف داشته باشد و طبیعی است انتخاب اصلح، قوی ترین نهاد دارای این رابطه است که قطع یقین، مجمع تشکل های فناوری اطلاعات، این ویژگی را ندارد.
وی ادامه داد : اگر به تاریخچه فعالیت سازمان و مسیر حرکتی آن طی هفت سال نگاه کنیم می بینیم که در حال حاضر در بیست و سه استان فعالیت می کند و بیش از 7500 عضو دارد. همچنین تعامل خوبی با عموم دستگاه های فعال در حوزه ICT اعم از دولتی و خصوصی داشته و سعی کرده است رسالت خود را به درستی انجام دهد.
وی نقش سازمان را به مثابه چتری فراگیر بر همه آحاد صنف اعم از شرکتها، فروشگاه ها و فعالین حقیقی به منظور وحدت رویه، ایجاد هم افزایی و تعامل سازنده دانست و اظهار داشت : از جمله مواردی که در سابقه فعالیت سازمان وجود دارد نه تنها برگزاری موفق دو الکامپ بلکه برگزاری موفق نمایشگاههای ملی و بین المللی در سطح استانهای مختلف ایران آن هم به تعداد و کرات هست که این نکته هم می توانست در انتخاب مجری یا انتخاب صاحب مجوز نمایشگاه الکامپ مورد توجه قرار گیرد.

نایب رییس شورای مرکزی در پاسخ به این سوال که سازمان چه اقداماتی در راستای دریافت مجوز انجام داده است، اظهار داشت : سازمان پیش از صدور مجوز، به عنوان یکی از متقاضیان دریافت مجوز، درخواست خود را به سازمان توسعه تجارت ارایه  و توانایی خود را در برگزاری دو الکامپ دهم و شانزدهم اثبات کرده است. همچنین مصادیق لازم برای وجاهت سازمان به اندازه کافی وجود داشته، تدوین شده و در دسترس بوده است، بنابراین اطمینان قطعی بود که سازمان می تواند به عنوان انتخاب سازمان توسعه تجارت مطرح باشد. در عین حال وقتی شنیدیم اتاق بازرگانی هم متقاضی دریافت مجوز بوده است، از این موضوع استقبال کردیم. چرا که اتاق هم به عنوان پارلمان بخش خصوصی به طور کل و از جمله در این صنعت، می تواند یکی از کاندیداهای مناسب باشد.
وی ادامه داد : بنظر می رسد نمایشگاه به منظور توسعه بازار، ارایه و نمایش توان صنف است و امیدواریم روزبروز برگزاری نمایشگاه ها در ایران بهتر شود. هم و غم سازمان نیز بر بهبود کیفی و کمی این نمایشگاه است و اکنون هم این امید را دارد. اما واقعیت مسلم این است که ساماندهی تشکل های فعال در حوزه فناوری اطلاعات در زمره وظایف قانونی سازمان نصر و همین طور اتاق بازرگانی است. صدور مجوز به نام مجمع تشکل ها نشان می دهد که بازبینی دقیق و متقنی بر مسیرهای طی شده ضروری و لازم بنظر      می‌رسد. امید است شاهد سرو سامان گرفتن فعالیت های صنفی باشیم و آحاد صنف بتوانند از نتایج عملکرد تشکل‌ها بهره‌مند باشند. این وظیفه مستند به قانون و به عنوان رسالت سازمان نصر و اتاق بازرگانی مطرح است.
مهندس آیت اللهی در مورد اختلافات درون سازمانی گفت : این اختلافات ، اختلافات قابل توجه و عمیقی که کسی بخواهد آن را بروز بیرون سازمانی بدهد، نیست. در درون هر خانواده، تضارب آرا و بحث های مختلفی مانند هر جمعیت پویای دیگری وجود دارد. اما نگاه بیرونی سازمان خوشبختانه همیشه از ابتدا تا به حال وحدت رویه بوده است. شایسته نیست برخی اهالی صنف، اختلافات درون سازمانی را دستاویزی برای پیشبرد مسیرهای خاص، شخصی یا گروهی قرار دهند. صنف ICT صنف جوانی است و به دلیل جوان بودنش نیازمند ایجاد پشتوانه های قوی است. حداقل اقتضای این نیاز، داشتن وحدت رویه و تجمیع مطالبات در قالب منشور و یک خاستگاه است. شاهدیم بعضا این مطالبات متاسفانه از یک خاستگاه ایجاد نمی شود. متاسفم می بینم که دوستانی گفت و گوهای داخل صنف را دستاویز خود برای مقاصد غیر صنفی قرار می دهند. طبیعی است هر گونه اختلافی در درون صنف نه تنها دارای اشکال نیست بلکه می تواند مبارک، عامل پویایی و باعث رشد باشد و همیشه همینطور بوده و هست. امیدواریم از این پس شاهد استفاده از این عوامل درست زندگی هم افزا ، در مسیرهای غیر مرتبط و برای مقاصد غیر صنفی نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه بها دادن و ارزش گذاشتن به تجارب و آموزه های اهالی صنف بزرگترین رکنی است که همیشه می بایست مورد توجه تشکل های مردم نهاد، جمعیت های کاری و سازمانهایی مانند سازمان نصر قرار گیرد، گفت : با همیاری و همکاری بزرگان و عموم صنف، می توانیم این امر را در سازمان بیش از پیش نهادینه کنیم و با توجه به وجود درخت هفت ساله سازمان به عنوان چتر حمایتی برای صنف جوان ICT در مقایسه با دیگر صنوف کشور، به مثابه ید واحده ای عمل کنیم تا برای توسعه بازار، پیشرفت جامعه و تحقق اهداف عالی کشور عزیزمان مثمرثمر باشیم.

منبع:
آدرس کوتاه شده: