سه شنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۱
۱۰:۲۳
۷۴
مدیر گسترش شبکه سازمان فنآوری اطلاعات در گفتوگو با خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در ارتباط با وظایف سازمان فنآوری اطلاعات در زمینهی ایمنسازی شبکهها و سامانههای فنآوری اطلاعات توضیح داد: در این حوزه دو اقدام اساسی برعهدهی ما قرار دارد که یکی از این موارد به ارزیابی محصولات مربوط میشود.
اسماعیل رادکانی در این باره گفت: در این زمینه ما فعالیتهای خود را از سال قبل آغاز کردهایم و به واسطهی فراخوانی از تمام تولیدکنندگان داخلی خواستهایم که محصولات خود را ارائه کنند تا پس از آزمایشهای لازم اگر محصولی در حد بلوغ بود، برای آن گواهی تایید صادر شود.
وی با ابراز رضایتمندی از استقبال خوبی که از این موضوع صورت گرفته یادآور شد: تا کنون اغلب محصولات ارائه شده در دو حوزهی افتا و فاوا بوده اند.
رادکانی بحث ساماندهی شرکتهای فعال در حوزهی فنآوری اطلاعات و رتبهبندی اطلاعات را از دیگر برنامههای سازمان فنآوری دانست و با بیان اینکه برای برخی از این شرکتها به تازگی پروانههایی صادر شده از استمرار روند صدور این پروانه ها برای شرکت های علاقمند خبر داد.
مدیر گسترش شبکه سازمان فنآوری اطلاعات در عین حال یادآور شد: سال گذشته در حوزهی مدیریت امنیت اطلاعات، مشاوره و آموزش اقداماتی صورت گرفت و امسال هم سازمان در نظر دارد که اقداماتی در زمینههای دیگر صورت دهد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تا پایان سال دوم برنامه پنجم توسعه لازم است که سامانهی مدیریت اطلاعات به واسطهی شرکتهای بخش خصوصی اجرایی شود، ما از شرکتها خواستهایم که گواهی تایید صلاحیت خود را دریافت کنند. در این زمینه سازمان اولین سری شرکتها را بررسی کرده و نتایج آن را اعلام کرده است و اکنون هم اگر شرکتی علاقهمند به حضور در این بخش است، میتواند با مراجعه به سایت سازمان اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهد و در فراخوان ما شرکت کند.
او در پاسخ به این که با توجه به فرصت کمی که برای عملیاتی شدن این بخش از برنامهی پنجم باقیمانده آیا ممکن است این برنامه در موعد مقرر به نتیجه برسد، گفت: متاسفانه در این زمینه با کمی تاخیر مواجهیم که این تاخیر هم به علت وسعت دستگاهها رخ داده است، چرا که در حال حاضر بالغ بر 3500 دستگاه در این زمینه وجود دارد که باید سامانه مدیریت اطلاعات این واحدها پیاده سازی شود.