02/11/1403  
 
یکشنبه, ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ۱۰۴
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • نمایشگاه ها
چچ
دامن زدن به اختلافات صنفی به نفع هیچ‌کس نیست

مجری الکامپ 91 به انتقادات پاسخ داد:

دامن زدن به اختلافات صنفی به نفع هیچ‌کس نیست

رییس مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و مجری الکامپ 91 به انتقادات وارد شده پاسخ داد.

فناوران- مسعود شنتیایی گفت: برخی دوستان واگذاری الکامپ به مجمع تشکل‌ها را زیر سوال برده و این تشکل را ناشناخته خوانده‌اند. این صحبت‌ها قطعا هیچ کمکی به فضای اقتصادی کشور و شرکت‌های فناوری اطلاعات و نمایشگاه الکامپ نمی‌کند.
وی افزود: مجمع تشکل‌ها، کاملا شناخته شده و تشکل‌های آن از با سابقه‌ترین تشکل‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات هستند. این مجمع سابقه مشارکت در برگزاری چند نمایشگاه الکامپ را در کارنامه دارد. علاوه بر این در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه الکامپ هفدهم در سازمان توسعه تجارت نیز حضور داشتیم و 9 ماه برای بهتر برگزار شدن این نمایشگاه تلاش کردیم. اتفاقا تنها تشکلی که به این جلسات دعوت شد اما حضور نیافت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بود و احتمالا کیفیت نمایشگاه برای‌شان اهمیتی نداشت.
مجری الکامپ 91 تاکید کرد: مجمع تشکل‌ها به نمایندگی از اتاق ایران برای برگزاری نمایشگاه الکامپ اعلام آمادگی کرده است. در قانون بهبود توسعه فضای کسب و کار هم ساماندهی تشکل‌ها و حضور آنها در چنین کارهایی دیده شده است. در این قانون و همچنین اساسنامه مجمع تشکل‌ها بحث برگزاری نمایشگاه‌ها و کنفرانس‌ها و در داخل و خارج گنجانده شده و در واقع کاری که مجمع تشکل‌ها انجام می‌دهد، از وظایف ذاتی این مجمع و اتاق است و به همین دلیل برگزاری و سیاست‌گذرای نمایشگاه‌های مختلف از سال گذشته در دستور کار اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن قرار گرفته است.
شنتیایی ادامه داد: متاسفانه دوستان مدعی شده‌اند که اصلا اتاق ایران از نمایشگاه الکامپ و درخواست مجمع تشکل‌ها برای برگزاری آن بی‌اطلاع بوده است. این موضوع برای ما عجیب است و تازگی دارد چرا که تمام جلسات و مکاتبات مربوط به این موضوع در اتاق ایران و از طریق اتاق صورت گرفته است. حتی معاونت بین‌الملل اتاق ایران آقای دکتر میرابوطالبی یکی از اعضای کمیته ارزیابی و صدور مجوزهای نمایشگاهی سازمان توسعه تجارت است و از کسانی است که درخواست مجمع تشکل‌ها را بررسی و از آن حمایت کرده است. در نتیجه اینکه دوستان می‌گویند مدیران ارشد اتاق از این موضوع بی‌اطلاع هستند، نادرست است.
رییس مجمع تشکل‌ها با بیان اینکه الکامپ مهم‌ترین نمایشگاه حوزه ICT است، گفت: بنابراین برگزاری چنین نمایشگاهی به تنهایی کار یک فرد یا گروه نیست. تشکل‌های مرتبط عضو اتاق ایران به علاوه دیگر تشکل‌های فعال حوزه فناوری اطلاعات و مسوولان دولتی به زودی در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه که در اتاق ایران تشکیل خواهد شد، گرد هم آمده تا با یاری هم بتوانیم نمایشگاهی قابل قبول و اثرگذار را برگزار کنیم.
وی با اشاره به صحبت‌های عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران که مدعی شده بود مدیران مجمع تشکل‌ها به دروغ تعداد اعضای‌شان را پنج هزار عنوان کرده‌اند، گفت: نمی‌دانیم این عدد پنج هزار از کجا آمده است. 10 تشکل عضو مجمع تشکل‌هیات فناوری اطلاعات هستند که اعضای آنها بین سه تا چهار هزار عدد است.
شنتیایی در پاسخ به این سوال که آیا اتحادیه فناوران رایانه تهران هم عضو مجمع تشکل‌ها هست یا خیر، گفت: نکته دیگری که دوستان می‌گویند این است که اتحادیه عضو مجمع نیست یا از آن جدا شده است. قاعدتا اگر مجموعه‌ای بخواهد از تشکلی جدا شده و از آن خارج شود، باید آن را به صورت مکتوب اعلام کنند و بگویند از فلان تاریخ دیگر همکاری نخواهند داشت. ما چنین نامه‌ای تا به حال دریافت نکرده‌ایم و به همین دلیل اتحادیه فناوران رایانه تهران را عضو قانونی و همکار مجمع تشکل‌ها می‌دانیم و علاقه‌مند هستیم با اتحادیه در برگزاری نمایشگاه همکاری فعالی داشته باشیم. آنها هم در مصاحبه با روزنامه فناوران از واگذاری نمایشگاه به بخش خصوصی و مجمع تشکل‌ها استقبال کردند.
رییس مجمع تشکل‌ها در پاسخ به این سوال که «پس نیمی از اعضای شما عضو اتحادیه فناوران رایانه تهران هستند»، گفت: بله همین‌طور است. البته بسیاری از این اعضا هم زمان هم عضو اتحادیه و هم عضو دیگر تشکل‌های عضو مجمع تشکل‌ها و حتی هم‌زمان عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای هستند و در واقع اعضای مشترک زیادی وجود دارد.
مجری الکامپ 91 ادامه داد: قطعا در شورای سیاست‌گذاری نه تنها از اتحادیه فناوران رایانه تهران که از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز دعوت خواهیم کرد تا در جلسات این شورا حضور داشته باشند چرا که عقیده داریم هیچ بخشی از صنف را نباید به دلایل شخصی جدا کرد. هرچند که متاسفانه مدیران سازمان نظام صنفی رایانه‌ای علاقه‌مندند میان اعضای صنف خط بکشند و عده‌ای را این ور خط و با خودشان و عده‌ای را آن ور خط و در برابرشان در نظر بگیرند. که این موضوع به صنف لطمه می‌زند.
شنتیایی در پاسخ به این سوال که «آیا نگران تحریم نمایشگاه از سوی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیستید؟» گفت: این موضوع بستگی به عاقلانه رفتار کردن یا نکردن آنها دارد. مسلما تحریم نمایشگاه در شرایط اقتصادی و سیاسی فعلی نه به نفع کشور و نه به نفع اعضای  صنف و نه به نفع تشکل‌های فعال این حوزه هست و نه تنها به نمایشگاه الکامپ که به صنف لطمه خواهد زد. ما هم قصد داریم دیگر به اتهاماتی که دوستان به ما می‌زنند، پاسخ نداده و زمینه یک اختلاف صنفی دیگر فراهم نیاید.

منبع:
آدرس کوتاه شده: