08/07/1403  
 
یکشنبه, ۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ۶۸
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • فضای کسب و کار
چچ
هشدار نسبت به تامین محصولات حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

هشدار نسبت به تامین محصولات حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات

رییس هیات مدیره سندیکای امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات با بیان اینکه میزان فعلی محصولات حوزه افتا تا 2 سال آینده پاسخگوی نیازهای داخل نیست، گفت: با مذاکراتی که با پارکهای فناوری انجام شد قرار است نسبت به پذیرش شرکتهای دانش بنیان در این حوزه اقدام شود.

مرتضی مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت تولید نرم افزار در حوزه افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) در کشور افزود: بخش امنیت شامل دو حوزه Data Communication  و امنیت فیزیکی می شود که در این حوزه ها 200 شرکت فعال هستند.
رییس هیات مدیره سندیکای افتا با بیان اینکه حوزه امنیت فیزیکی شامل دوربین ها و تجهیزات امنیتی می شود، اظهار داشت: در بخش امنیت 60 شرکت در زمینه هایی چون تولید فایر وال، آنتی ویروس، توکن(سخت افزاری کوچک برای ورود کاربر یک سرویس رایانه ای به سامانه)، UTM (سیستم مدیریت یکپارچه تهدیدات) و PKI (امضای دیجیتال) فعال هستند.
 وی به بیان وضعیت تولیدات نرم افزار در حوزه افتا پرداخت و یادآور شد: در حال حاضر 3 شرکت آنتی ویروس بومی کشور را تولید کردند که از این تعداد 2 آنتی ویروس عرضه شده است و یکی دیگر از آنها تا شهریورماه عرضه خواهد شد. علاوه بر اینها مرکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رخدادهای رایانه ای دانشگاه شیراز نیز آنتی ویروسی عرضه کرده است که جز شرکتهای تولید کننده در حوزه افتا به شمار نمی رود.
مهدوی، به مطالعه سندیکای افتا در زمینه بازار کشور در حوزه افتا اشاره کرد و گفت: بر اساس این مطالعه بازارهای داخلی تا 2 سال آینده جهش زیادی دارند که این میزان شرکت تولید کننده و محصولات افتا پاسخگوی نیازهای داخل نخواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان کشور باید در این زمینه اقدامی انجام دهند، اضافه کرد: در صورت بی توجهی نسبت به تامین نیازهای کشور نه تنها بازارهای منطقه را از دست خواهیم داد بلکه سایر کشورها بازارهای داخلی را در اختیار خواهند گرفت.
رییس هیات مدیره سندیکای افتا از مذاکره با پارکهای فناوری خبر داد و اضافه کرد: به منظور افزایش شرکتهای تولید کننده محصولات افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) با پارکهای فناوری مذاکراتی در زمینه پذیرش واحدهای فن آور در مراکز رشد انجام شد.
وی با بیان اینکه در این راستا قرار است شرکتهای فن آور با حمایت پارکهای علم و فناوری محصولات خود را به بازار عرضه کنند، افزود: بر اساس این همکاری‌ها قرار است سالانه 50 درصد به تعداد شرکت‌های حوزه افتا افزایش یابد.
به گفته رییس هیات مدیره سندیکای افتا، در این طرح پارکهای علم و فناوری که واحدهای فناوری قوی تری داشته باشند در اولویت همکاری قرار می گیرند.
مهدوی رتبه‌بندی شرکت‌های تولیدی و خدماتی در حوزه افتا را از دیگر اقدامات مهم برای این منظور ذکر کرد و اظهار داشت: رتبه بندی شرکتهای تولید کننده و عرضه کننده خدمات در حوزه افتا موجب می‌شود تا انتخاب را برای کاربر راحت تر کند ضمن آنکه از ارایه ادعاهای بی اساس جلوگیری می‌کند. در نظام رتبه‌بندی ادعاهای شرکت‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و آنچه که واقعیت است به عنوان رتبه شرکت اعلام می‌شود.
منبع:
آدرس کوتاه شده: