شنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۱
۱۱:۵۲
۸۶
طبقه بندی:
- اخبار سازمان
- فضای کسب و کار
آقای محمدحسین برخوردار شما به عنوان رئیس مجمع عالی واردات و عضو اتاق بازرگانی ایران بفرمایید براساس منشور و تفاهمنامه امضاشده، امسال قرار است چه بندهایی از این منشور برای صنف رایانه اجرا شود؟
هر چقدر وزارتخانهها کار خود را بیشتر به بخش خصوصی واگذار کنند، از کارهای روزمره دور خواهند شد و بیشتر میتوانند به سیاستهای کلان بپردازند. آنها میتوانند مملکت را با کشورهای دیگر و پیشرفت آنها از لحاظ تکنولوژی مقایسه کنند.
اما وزارت ارتباطات در هیچ کدام از طرحهای خود هیچ گاه از مشارکت بخش خصوصی استفاده نکرده است.
من همیشه اعتقاد داشتم که سطوح بالای وزارتخانه یعنی معاونان و مدیرکلها همیشه آماده بودهاند کارها را به بخش خصوصی واگذار کنند اما متاسفانه وقتی کار به بخش کارشناسی ارجاع میشود، آنها به علت ترس از دست دادن شغل خود هزار بهانه و انقلت روی موضوعات میگذارند تا جلوی این همکاریها را بگیرند. در صورتی که آنها باید پیشرفتهای کشورهای دیگر را ببینند.
پس در چنین شرایطی باید چه کنیم؟
کارشناسان باید مشاهده کنند که همین کشورهای همسایه خودمان چگونه پیشرفت کردهاند و درآمد آن کارمندها هم افزایش یافته است. آنها چون وظایف خود را به بخش خصوصی انتقال دادهاند، علاوه بر کاهش هزینهها و افزایش درآمد خود موجب شدهاند کشور هم با ضریب کارآمدی بالایی حرکت کند. این موضوع باعث میشود دولت نیز فرصت بیابد به کارهای اساسی رسیدگی کند.
درست است که نگاه وزیر ارتباطات به تعامل با بخش خصوصی مثبت است و در بخش کارشناسی متوقف میشود اما...
اما برندگی هر وزیری میتواند این کار را به اتمام برسد. کارشناسان باید ببینند چرا این اتفاق میافتد. متاسفانه به این شرایط زیاد توجه نمیشود.