27/08/1403  
 
دوشنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ۹۴
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • فضای کسب و کار
چچ
عدم نظارت کافی گمرک برای واردات

عدم نظارت کافی گمرک برای واردات

حجم عمده‌ای از تجهیزات مداربسته به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.

یکی از فعالان بازار با بیان این مطلب گفت: واردات تجهیزات مداربسته به کشور متاسفانه بدون هیچ نظارتی توسط گمرک انجام می‌شود که حجم این‌گونه واردات شبهه‌برانگیز است.
وی افزود: اغلب این واردات قاچاق از مبادی ورودی آشنای کشور وارد می‌شود و مبارزه با قاچاق تنها یک شعار است.
سعید صفوی، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک عرش گستر تصریح کرد: طرح شبنم که برای مبارزه با واردات قاچاق به کشور طراحی و در حال اجراست اگر تنها یک شعار باشد به یک خاطره تلخ تبدیل می‌شود و بازار این لوازم را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد ولی اگر دست‌اندر‌کاران بتوانند این طرح را به‌صورت جدی پیگیری و مدیریت کنند آثار حذف کالای قاچاق کاملا مشهود خواهد بود.
صفوی در مقابل عدم نظارت کافی گمرک برای واردکنندگان قاچاق، سختگیری این سازمان را برای کالاهایی که از مبادی قانونی وارد کشور می‌شوند مثال زد و ابراز داشت: با وجود آنکه برای کالاهای این حوزه استاندارد مشخصی تدوین نشده است الزام انجام پروسه استاندارد جهت ترخیص کالا، هزینه‌های بسیاری به واردکنندگان قانونی تحمیل می‌کند که این موضوع صرفا قیمت تمام شده کالا را افزایش می‌دهد.
وی در ادامه اظهار داشت: البته با پشتیبانی و خدمات پس از فروشی که در نظر گرفته‌ایم مشکلات هزینه سرباری که گمرک به شرکت‌ها وارد می‌کند را جبران کرده‌ایم اما به نظر می‌آید با ادامه این روند نمی‌توان از نظر قیمتی رقابت سالمی را با واردکنندگان قاچاق این کالاها در بازار داشت و تنها مصرف‌کننده است که با فریب کیفیت و قیمت پایین کالاهای قاچاق و بی‌کیفیت اعتماد خود را به این صنف از دست خواهد داد.
وی در خصوص جدیدترین تکنولوژی دوربین‌های مداربسته در دنیا که توسط این شرکت به ایران وارد شده است، گفت: تکنولوژی HD-SDI حدود پنج سال است که در دنیا در حال اجراست و ما با هدف استفاده بهینه از تجهیزات دوربین‌های مداربسته برای صنعت‌های خاص اعم از بانک‌ها،صرافی‌ها و صنایع نظامی و تمامی مراکزی که نیاز به تصاویر با کیفیت بالا دارند، این تکنولوژی را به ایران وارد کردیم.
وی افزود: این تکنولوژی تصاویر را با کیفیت روی بستر کابل‌های کواکسیال انتقال می‌دهد با توجه به اینکه در این تکنولوژی اطلاعات بر بستر IP منتقل نمی‌شود سرعت انتقال بسیار بالایی را داراست و در ضمن امنیت آن نسبت به راه‌حل‌های IP بسیار بالا خواهد بود. یکی دیگر از مزایای این تکنولوژی انتقال بر بستر کابل‌های کواکسیال است و این مورد به سازمان‌ها و صنایع مختلف که از سیستم‌های آنالوگ قدیمی استفاده می‌کنند این امکان را می‌دهد که از بستر کابل‌های کواکسیال قدیمی تصاویر مگاپیکسلی را منتقل کنند و دیگر تغییر روش به IP یا تغییر بستر ارتباطی لزومی ندارد. مهاجرت به این تکنولوژی بسیار راحت و بدون دردسر‌های معمول خواهد بود.
سعید صفوی از ایجاد باکس‌های امداد دوربین‌های مداربسته توسط این شرکت خبر داد و اظهار داشت: کارشناسان خدمات پس از فروش به جعبه‌های امنیتی شامل دوربین‌های بک آپ،کابل و... مجهز هستند و به صورت 24ساعته امکان از دست دادن هیچ تصویری را به صاحبان سیستم‌های امنیتی نمی‌دهند و این مورد برای صنایع خاص نظامی و بانک‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

منبع:
آدرس کوتاه شده: