14/07/1403  
 
دوشنبه, ۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ۱۶۱
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • هیات مدیره
چچ
اصناف و اتاق بازرگانی باید با یکدیگر هماهنگ باشند

رییس کمیسیون بازرگانی اتاق ایران:

اصناف و اتاق بازرگانی باید با یکدیگر هماهنگ باشند

رییس کمیسیون بازرگانی داخلی و خدمات توزیعی اتاق بازرگانی با ارایه گزارشی گفت: متاسفانه علاوه بر اینکه مشکلات از سوی رسانه‌ها منتشر می‌شود راهکارهای مطلوب برای آنها در نظر گرفته نمی‌شود. امروز تولیدکنندگان برای تولید و فروش کالاهای خود با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو هستند.

خسرو فروغان گران‌سایه، در نهمین جلسه هیات نمایندگان اتاق ایران با تاکید بر اینکه اصناف جزو بزرگ ترین بخش اقتصادی کشورند، گفت: حوزه اصناف شامل دو میلیون و 500 واحد می‌شود که اگر در نظر بگیریم در هر واحد صنفی پنج نفر مشغول به کار باشند تعداد زیادی در این حوزه قرار می‌گیرند.
وی با تاکید بر اینکه بین بخش‌های مختلف اقتصادی باید هماهنگی ایجاد شود، گفت: اصناف و اتاق بازرگانی باید با یکدیگر هماهنگ شده و ارتباط نزدیکی داشته باشند. پارلمان بخش خصوصی و اصناف مهم‌ترین ارکان اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهند بنابراین باید در تفاهم حرکت کنند.
فروغان با بیان اینکه همه بخش‌های دولتی و خصوصی باید اتحاد داشته و همکاری کنند، گفت: امروز شاهد ارایه طرح‌هایی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به مجلس هستیم که هیچ گونه سنخیتی با یکدیگر ندارند و در واقع دلیل این امر، نا هماهنگی بین ستون‌های اقتصادی کشور است. تولیدکنندگان تولید می‌کنند اما توزیع کنندگان را نمی‌شناسند و از سوی دیگر می‌بینیم که واردکنندگان نیز با توزیع کنندگان مشکل دارند بنابراین باید دست به دست هم دهیم تا تمام تشکل‌ها را به هم نزدیک کنیم.
در ادامه این جلسه خزانه‌دار اتاق بازرگانی ایران نیز گزارش تفریغ بودجه سال 89 را ارایه کرد و گفت: در این بودجه به میزان 18 درصد انحراف وجود دارد. در بودجه 89 مبلغ 317 میلیارد ریال پیش‌بینی شده بود که 18 درصد انحراف منفی وجود دارد. در سال 89 مصوب شده بود که اتاق بازرگانی 120 میلیارد ریال تسهیلات بانکی بگیرد که محقق نشد و دلیل این انحراف همین است.
محمود اسلامیان ادامه داد: در مصارف مصوب 337 میلیارد ریال در نظر گرفته شده بود که 273 میلیارد ریال مصرف شده است؛ 84 میلیارد ریال برای اتاق جدید بازرگانی پیش‌بینی شده بود که 23 میلیارد ریال هزینه شد و از سوی دیگر 35 میلیارد ریال برای احداث پروژه‌های ساختمانی در اتاق بوده که 78 میلیارد ریال از آن هزینه شد.
وی در پایان تاکید کرد که انحراف 18 درصدی بودجه سال 89 به دلیل عدم وصول تسهیلات بانکی بوده و گفت که در مصارف نیز شاهد کاهش 19 درصدی از مبلغ پیش‌بینی شده هستیم.

منبع:
آدرس کوتاه شده: