02/10/1403  
 
شنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۵:۳۴ ۸۴
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
جابه‌جایی دبیر

جابه‌جایی سرنشینان صندلی دبیری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران

قمی از تهران خداحافظی کرد

صندلی دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تا پیش از این‌که حمیدرضا قمی بر آن تکیه بزند و آرام بگیرد، مدتی بود دست به دست می‌گشت. این صندلی دوباره چرخید و این بار محملی برای محمد یوسفیان، چهره شناخته‌شده و البته قدیمی نرم‌افزاری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای شد.


به گزارش عصر ارتباط، قمی که از اواخر دوره ریاست پرویز رحمتی، دومین رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تاکنون، عنوان دبیری سازمان را با خود یدک کشیده است، به یقین صبورترین دبیری است که سازمان به خود دیده و شاید همین خصیصه موجب شد تا طولانی‌ترین دوره دبیری سازمان نیز به نام او ثبت شود.
به این ترتیب، برای نخستین بار دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشوری از سازمان تهران جدا شد و قمی نیز با این‌که عنوان دبیری سازمان نظام صنفی تهران را واگذار کرد، اما همچنان دبیر سازمان نظام صنفی کشوری باقی خواهد ماند؛ سمتی که در دوران ریاستش در سازمان نصر استان یزد نیز آن را به عهده داشت.
موفقیت دبیرخانه، همراهی هیئت‌مدیره را می‌طلبد
طی نخستین جلسه رسمی هیئت‌مدیره تهران درسال جدید، قمی از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران خداحافظی کرد تا به این ترتیب تنها عهده‌دار سکان دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور باشد. در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات وی، محمدیوسفیان به‌عنوان دبیر جدید سازمان از میان آرای مدیران انتخاب شد.
قمی نیز در صحبت‌هایش تاکید کرد استعفایش تنها به‌دلیل مشغله‌های شخصی بوده است:«باعث خوشحالی بسیار بود که توانستم طی این مدت در خدمت سازمان باشم.به‌رغم علاقه‌ شدیدی که به ادامه همکاری و حفظ سمت داشتم اما باید پذیرفت که نمی‌توان روی جایگاه دبیری‌ به‌عنوان یک کار ثابت برنامه‌ریزی کرد. از ابتدا هم بنا بود مقارن با ساماندهی کارها در دبیرخانه از سازمان خداحافظی کنم.»
دبیرسابق سازمان ضمن ابراز خرسندی از تعامل اخیرش با هیئت‌مدیره تهران تاکید کرد که موفقیت دبیر جدید ارتباط تنگاتنگی با همراهی هیئت‌مدیره دارد.
دبیرخانه تهران نیازمند مهندسی مجدد است
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در این جلسه ضمن برشمردن نیازهای دبیرخانه به لزوم بازنگری فرآیند فعلی در دبیرخانه اشاره کرد‌:«‌علاوه بر آن‌که دبیرخانه مستقل تهران نیازمند نظم و انضباط و چابکی است، به‌نظر می‌رسد دبیر سازمان باید وظایف خود را در سه محور تعیین‌شده درآمدزایی برای سازمان، افزایش سطح تعامل با اعضا و ظرفیت‌سازی و تقویت دبیرخانه ادامه دهد.»
داننده درهمین رابطه به مذاکرات هیئت‌رئیسه با نامزدهای دبیری سازمان اشاره ‌و براین نکته تاکید کرد که تهران نیازمند دبیرخانه متمرکز و دبیری تمام‌وقت است.
در میان نظرهای مختلف اعضای هیئت‌مدیره حول محور وظایف دبیر این تشکل، در شرایطی که بدنه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران از کشور جدا شده است، محمد یوسفیان، به‌عنوان نامزدی که توانست بیشترین همگرایی را با نظر مدیران سازمان ایجاد کند، ضمن توضیح سوابق صنفی‌اش، به تشریح وظایف دبیر نظام صنفی تهران پرداخت. او در رابطه با برنامه‌ها و ملزومات دبیرخانه چنین گفت:«‌بدون شک دبیرخانه تهران به‌عنوان قلب تپنده بزرگ‌ترین تشکل مردم‌نهاد ICT کشور، مسئولیت بزرگی است که به لحاظ تعدد و تجمع اعضا در تهران می‌تواند نقشی تعیین‌کننده داشته باشد. معتقدم درشرایط کنونی دبیرتهران موظف به ایجاد یک مهندسی مجدد در دبیرخانه است و در این راه ضرورت دارد علاوه بر نظر هیئت‌مدیره،  آرای تمامی نمایندگان کمیسیون‌های سازمان هم لحاظ شود.»
او ادامه داد: «به جرات می‌توانم بگویم تاکنون این هم‌افزایی میان دبیرخانه و کمیسیون‌ها وجود نداشته است و دبیر باید بتواند با اشراف به مسائل صنفی این موضوع را در دستور کاریش قرار دهد؛ مسائلی که می‌تواند به بهبود عملکرد دبیرخانه و تقویت شادابی و روحیه آن منجر شود.»
یوسفیان که توانست پس از تشریح برنامه‌ها و بایدها و نبایدهای دبیرخانه تهران، حداکثر آرا موافق هیئت‌مدیره تهران را جلب کند‌،دانش‌آموخته مدیریت فناوری اطلاعات در سطح کارشناسی ارشد است. وی حدود 40 سال در حوزه ICT و  با تخصص برگرایش نرم‌افزار مشغول به کار بوده است؛ سابقه فعالیت صنفی یوسفیان به 15سال پیش باز می‌گردد؛ زمانی که او به کمیسیون نرم‌افزار انجمن شرکت‌های انفورماتیک رفت. از آن زمان تاکنون ارتباط و همکاری او با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران ادامه داشته است؛ یوسفیان دردومین دوره انتخابات نظام صنفی رایانه‌ای تهران موفق شد به‌عنوان یکی از اعضای هیئت‌مدیره برگزیده شود و ازاین پس به‌عنوان دبیر این سازمان به فعالیت صنفی‌اش ادامه خواهد داد.
منبع:
آدرس کوتاه شده: