28/08/1403  
 
شنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ۱۲۹
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
 ارسال تومار مالیات

ارسال توماری با دو هزار امضا برای وزیر اقتصاد

بـازار کـامپیوتر به مـالیات اعـتراض دارد

شرایط ویژه اقتصادی کشور به خودی خود بازار را با مشکل مواجه کرده و از رونق انداخته است. در همین حال بازاری‌ها، سیاست‌گذاری‌های مالیاتی را قوز بالای قوز می‌دانند و معتقدند که این سیاست‌ها با وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور سازگار نیست.

فناوران-‌ پس از رویدادهایی که در صنف آهن رخ داد، خبرهایی هم از صنف فناوری اطلاعات می‌رسد. بازارها و پاساژهای کامپیوتری تهران، هفته پیش توماری با دوهزار امضا در اعتراض به ضرایب مالیاتی تهیه و به اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران ارایه کردند.سیدمهدی میرمهدی، رییس اتحادیه فناوران رایانه نیز، امضاهای جمع‌آوری شده را به انضمام نامه‌ای از سوی اتحادیه، برای سیدصفدر حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی ارسال کرده است.
شنیده‌های خبرنگار فناوران حاکی است که در صورت اصلاح نشدن ضرایب مالیاتی یا به هر حال پاسخگو نبودن نهادهای دولتی در این مورد، بازارهای صنف فناوری اطلاعات هم ممکن است به فکر اقدامات دیگری بیفتند. آن‌گونه که شنیده شده، اصناف مختلف در زمینه فشارهایی که مالیات بر آنها می‌آورد، مدام در حال گفت‌وگو با یکدیگر هستند.
میرمهدی: چرا مالیات بر فروش؟
در این خصوص، سیدمهدی میرمهدی، رییس اتحادیه صنف رایانه تهران به خبرنگار ما گفت: در سال اخیر رهبر انقلاب هر سال را با موضوعات مرتبط با اقتصاد و تولید نام‌گذاری می‌کنند و امسال نیز نام “حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی” را برگزیده‌اند. وی افزود: در اوایل هر سال در بیلبوردها فرمایش معظم‌له به نمایش گذاشته می‌شود و هر مسوولی صحبت خود را به فرمان ایشان اختصاص می‌دهد ولی پس از مدتی هر کس کار خود را می‌کند.
میرمهدی گفت: در این چند سال بدترین ضربه به اقتصاد و تولید این کشور وارد شده و هیچ‌کس هم جوابگو نیست؛ در صورتی که فرمان رهبری لازم‌الاجراست و سال گذشته نیز حمایت از تولید نام داشت.وی افزود: به عنوان خدمت‌گذار صنف IT شرایط کنونی این صنف را در بدترین نقطه می‌بینم و از لحاظ مالیات فاجعه‌آمیز اعلام می‌کنم. متاسفانه به نظر می‌رسد سیاست‌گذاران مالیاتی از تحریم‌ها بی خبر هستند و واقعیات مالی بازار و تورم‌های روزافزون را نمی‌شناسند.
به گفته میرمهدی، کسانی که برای مالیات اصناف تصمیم می‌گیرند و باعث خروج سرمایه‌های این مملکت به خارج می‌شوند و نتیجه این نوع سیاست‌ها ایجاد تفرقه و نارضایتی بین اصناف و حکومت است.
وی با اذعان بر اینکه اصناف همه به پرداخت مالیات مکلف‌اند گفت: ما در صنف رایانه اعتقاد داریم که باید با پرداخت مالیات حقه، کشور را بسازیم. اما فشاری که مسوولان برای دریافت مالیات به اصناف وارد می‌کنند، حق نیست و ثمری جز ایجاد نارضایتی ندارد.
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران گفت: در تمام دنیا، دریافت مالیات بر درآمد جزو اصول برنامه ریزی مالیاتی است، ولی در این مقطع زمانی، از ما می‌خواهند که مالیات بر فروش بدهیم که این امر، خود باعث گرانی کالا و در نتیجه کاهش سرمایه می‌شود.
میرمهدی خطاب به مسوولان اقتصادی گفت: مسوولان اگر دل‌شان برای این مملکت می‌سوزد، با اصناف برخورد منصفانه داشته باشند و آنچه که حق است دریافت کنند نه بیشتر.
منبع:
آدرس کوتاه شده: