کمیسیون نرمافزارهای پیشرفته سازمانی، سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران با هدف توسعه بازار، بر آن شده است تا با تشکیل کارگروههای تخصصی در اکوسیستمهای مختلف (بخشپذیری بازار صنعت نرمافزار)، علاوه بر مشارکت و همفکری گروهی، بستر مناسبی را برای مدیریت و توسعه بهینه هر یک از بخشهای تخصصی بازار، بهویژه با رویکرد ارایه مسیر راه برای تحقق تحول دیجیتال در هر اکوسیستم ازیکطرف و تلاش برای کارگروهی و اتحاد رقبا (از طریق کنسرسیوم یا خوشههای تخصصی و...) برای ارایه یک میز کار واحد و یکپارچه؛ و تهیه دایرکتوری تجاری اکوسیستم مربوطه و اطلاعرسانی به کارفرمایان از طرف دیگر، مهیا نماید.
شرایط اقلیمی در حال تحول است و با گرم شدن زمین و کمبود منابع آبی و افزایش جمعیت شهر نشین، روش ها و تکنولوژی ها نیز باید بروز گردند .
سامانه های نرم افزاری و سخت افزاری متعدد و استفاده از فناورهای نوظهور مانند بلاکچین، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی،رباتیک و ... راهکارهای جدیدی برای رشد بخشهای مختلف صنعت کشاورزی ایجاد می کنند.
کارگروه تحول دیجیتال کشاورزی ذیل کمیسیون نرم افزارهای پیشرفته سازمانی، در نظر دارد با هدف افزایش کیفیت مدیریت کشاورزی و تامین امنیت غذایی، هوشمند سازی و یکپارچه سازی را در صنعت کشاورزی نهادینه نماید . و با نظام بخشی به کسب و کارهای حوزه کشاورزی همگرایی بین دو صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات و کشاورزی، دامپروری ، شیلات و ... را فراهم نماید.
همچنین ساختار فعالیت شرکت ها و استارتاپ های فعال حوزه هوشمند سازی کشاورزی را جهت دهی و در راستای توسعه بازار فعالین قدم موثری بردارد.
اهداف اصلی کارگروه
- تدوین دایرکتوری تجاری
- برنامهریزی برای برگزاری جلسات دورهای مستقیم با مسئولین تصمیمساز و تصمیمگیر (در سطوح مختلف ازجمله وزرا، معاونین و مدیران ارشد محترم تحت نظر ایشان) اکوسیستم، در جهت توسعه کمی و خصوصاً کیفی بازار و کسبوکار صنعت (با نگاه تحقق تحول دیجیتالی و دولت الکترونیک)
- همفکری برای توسعه کارهای گروهی و مشارکتی ممکن
- تلاش و توانمندسازی گروهی و صنفی اعضاء، برای استانداردسازی قراردادها، نرخ ارائه خدمات و تسریع در وصول مطالبات
- استاندارسازی و افزایش آمادگی سازمانی نیازهای توسعهای مشتریان، جهت ارائه خدمات جدید یا بازمهندسی محصولات قبلی؛ خصوصاً با تأکید بر برقراری پلهای ارتباطی و یکپارچهسازی کلیه نرمافزارهای ارائهشده به هریک از مشتریان
- همسوسازی مشتریان با تفکر مدیریت مبتنی بر فرایند، استفاده اثربخش از فناوری اطلاعات، تحول دیجیتالی سازمان؛ و تمرکز روی دغدغههای عمومی مشتریان
- برنامهریزی برای برگزاری همایشهای مجازی مشترک در اکوسیستم، با هدف توسعه بازار
- توانمند سازی اعضا با استقاده از ظرفیت های موجود
- تحریک تقاضا و زمینه سازی نفوذ فناوری های دیجیتال درکل صنعت کشاورزی
- سایر موارد و دستاوردهای قابل پیشبینی در تعاملات گروهی