|
شماره: 16
|
تاریخ :
۱۳۹۴/۰۸/۱۶
|
موضوع : گزارش بازدید از شتابدهنده دیموند
|
مکان جلسه : دبیرخانه سازمان
|
زمان: 17:30 تا 19:40
|
دبیر جلسه : مهدی رشنو
|
دستور جلسه : 1- اخبار و اطلاعرسانی
2- نهایی کردن و اطلاعرسانی برنامههای کمیسیون
3- گزارش بازدید از شتابدهنده دیموند
4- گزارش جلسه نمایندگان کمیسیون نرمافزار با کمیسیون آموزش و پژوهش
5- بررسی تشکیل کارگروه صادرات نرمافزار
6- گزارش کارگروهها
7- بحث آزاد
|
حاضران در جلسه: شاهین طبری (چارگون)، جعفر اسکندریان (سازه اطلاعات سامان)، هومن صالحی (ایران رایانه)، رضا کرمی (نرمافزاری گلستان)، هادی جعفری منفرد (فنآوران توسن گام)، خدادادی (دادهپردازان ساینا)، شهرام شاکری (گروه رایانه تدبیرپرداز)
|
چکیده: - اعضا در مورد بازدید از شتابدهنده دیموند بررسی و تبادل نظر کردند. انتظار میرفت علاقمندان بیشتری برای بازدید حضور داشته باشند. برخی آن را مثبت و برخی ناکارآمد معرفی کردند. برقراری ارتباط با استارتاپها و شناخت محیط از دلایل برگزاری این بازدید عنوان شد. یکی از اعضا آن را مانند تمرینی برای شروع کسب و کار عنوان کردند. ایده کلی بازدید مناسب ارزیابی شد. پیشنهاد برگزاری میزگرد با حضور سازمان و اعضای صنف با استارتاپها و شتابدهندهها مطرح شد. با پیگیری موضوع (تعامل با استارتاپها و شتابدهندهها) میتوان امیدوار بود سازمان در آینده بتواند در موارد مشابه موضعگیری مشخص داشته باشد. پیشنهاد شد موضوع استارتاپها برای اعضای کارگروهها اطلاعرسانی شود. با معرفی این موضوع برای شرکتها، در آینده تعداد متقاضیان برای بازدیدها افزایش خواهد یافت. بیشتر شتابدهندهها متمایل به B2C هستند و شناخت شرکتهای نرمافزاری از این موضوع کم است. خاطرنشان شد که شتابدهندهها زیرساختهایی ایجاد میکنند که B2B را پایدار میکنند. آقای مهندس طبری نمونههای موفقی از استارتاپها که رونق خوبی گرفتهاند را مطرح کردند. پیشنهاد شد همایشی برای معرفی استارتاپها و شتابدهندهها با حضور نمونههای موفق برگزار شود.
- گزارش مختصری از حضور در کمیسیون آموزش و پژوهش ارایه شد. اعضا بررسی و تبادل نظر کردند. قرار شد فهرست دورههایی که توسط کمیسیون آموزش و پژوهش ارایه میشود، دریافت و با نظر مدیران منابع انسانی شرکتهای عضو، تکمیل شود.
در مورد اهداف و برنامه اعضا بررسی و تبادل نظر کردند. پیشنهاد شد برخی از این اهداف و برنامهها که اولویت بالاتری دارند بهعنوان اهداف و برنامههای کمیسیون رسانهای شود. اعضا در مورد وجود نهادی برای تشخیص و اجرایی کردن آن بررسی و تبادل نظر کردند. پیشنهاد شد کار مطالعاتی تعریف شود. آقای طبری مجموعهای از اولویتها را در تلگرام منتشر خواهند کرد تا با نظر اعضا، جمعبندی نهایی انجام و با انتشار مصاحبهای اطلاعرسانی شود.
- آقای طبری از انتشار بیانیهای توسط سازمان نصر کشور پس از برگزاری جلسهای با حضور روسای سابق سازمان در خصوص نرمافزارهای اتوماسیون اداری خبر داد که در آن انحصار را محکوم کرده بودند. سپس آقای طبری بیانیهای با عنوان اسیدپاشی صنفی مبنی بر حمایت از شرکتهایی که در بیانیه قبلی متهم به الزام استفاده از محصولات آنها شده بود (با وجودی که یکی از این شرکتها رقیب شرکت چارگون است)، منتشر کردند. در ادامه آقای سعیدی طی بیانیهای با عنوان آزادگی یا وادادگیاز آقای طبری خواستند عذرخواهی کرده و از آقای سعادت هم گلهمند بودند که چرا اجازه دادهاند پس از انتشار بیانیه اول چنین بیانیهای جانب کمیسیون نرمافزار منتشر شود. آقای مهندس کرمی از بیانیه صادرشده توسط آقای طبری قدردانی و آن را اقدامی شجاعانه خواندند. آقای صالحی این پرسش را مطرح کردند که چگونه شکایت یک شرکت از شرکت دیگر، با حضور سه رییس سابق سازمان در سازمان مطرح شده است؟ آیا دیگر شرکتها نیز امکان استفاده از چنین امکانی را دارند؟ این موضوع را مصداق بارز استفاده شخصی از امکانات سازمان عنوان کردند. وی این موضوع را زمانی صحیح خواند که استفاده از این امکان برای تمامی اعضای صنف فراهم باشد. آقای صالحی نیز ضمن تایید بیانیه آقای طبری از ایشان قدردانی کرد. آقای اسکندریان نیز مکانیسمی که جلسه را (جلسه با حضور سه رییس سابق سازمان) برگزار کرده است نادرست خواندند و دو سوال مشخص داشتند: 1- چرا فردی که جایگاه مشخصی در صنف ندارد، از امکان حضور سه رییس سابق سازمان و کمیته ویژه استفاده کرده است؟ چرا باید بتواند به نتیجه برسد و بیانیهای نیز صادر شود، در حالی که کمیسیون نرمافزار در حال پرداختن به فعالیتهای خود است؟ با توجه به اینکه هر موضوعی که روی پورتال سازمان کشور منتشر میشود، باید از کانال شورای مرکزی بگذرد، این بیانیه چگونه بر روی پورتال کشور منتشر شده است؟ انتشار چنین بیانیههایی نیازمند سازوکار مناسب است.
- اعضا در مورد الکامپ بررسی و تبادل نظر کردند. اعضا از مسایل و مشکلات پیش روی ثبتنام در نمایشگاه موارد مختلفی عنوان کردند. پیشنهاد شد پستی در تلگرام با همین موضوع ایجاد شود، تا اعضا مشکلات خود را در این زمینه مطرح کنند. آقایان صالحی و اسکندریان بهعنوان نمایندگان کمیسیون برای انتقال مشکلات به مسوولان مربوطه (آقایان بحری و ثروتی) تعیین شدند. آقای طبری از امکان برقراری ارتباط با آقای بحری در مورد پاسخگویی به مشکلات خبر دادند.
|